PVV: Islamitische militairen ongeschikt voor de krijgsmacht

Screenshot_57
(Door: Bas Paternotte)

                                De Roon/ De Graaf vrezen loyaliteitsproblemen – Pleiten voor campagne

De PVV wil dat minister van Defensie Jeanine Hennis (VVD) een campagne start om Nederlandse moslims duidelijk te maken dat zij niets te zoeken hebben bij Defensie. Dat schrijven PVV-Kamerlid Raymond de Roon en Machiel de Graaf in Kamervragen dinsdag. Uit onderzoek blijkt dat veel van de 3000 manschappen en (onder)officieren met een islamitische achtergrond kampen met loyaliteitsproblemen als ze namens ons land worden uitgezonden naar moslimlanden als Irak en Afghanistan.

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Bron: EJ Bron

10 gedachtes over “PVV: Islamitische militairen ongeschikt voor de krijgsmacht

 1. Buitenlanders in dienst bij de politie en in het leger wordt de 5e kolom genoemd en dat is gevaarlijk voor de autochtonen want die gehoorzamen alleen een moslim leider of het kalifaat in geval van een burgeroorlog. ik snap niet dat mensen met een dubbele nationaliteit een politieke of beschermende functie mogen bekleden, het is absurd en schizofreen, zelf een kind kan het gevaar daarvan zien.

  Like

  • Het echte gevaar komt natuurlijk van de neofascistische landverraders van de PVV. Zij willen onze prachtige multiculturele samenleving vernietigen ten behoeve van de islamofobe roomblanke spruitjes-bevolking. Hun boodschap van haat en angst zorgt ervoor dat het gezonde en welvarende Nederland van de jaren ’90 langzaam verdwijnt om plaats te maken voor een extreem-rechts en moslim-hatend regime van intolerante bullebakken, die door middel van intimidatie en propaganda bezig is om de moslim-bevolking op te hitsen totdat de burgeroorlog uitbreekt!
   Maar waakzame burgers met verstand zullen dit niet zomaar laten gebeuren! Hopelijk komen zij massaal in opstand tegen dit neofascistische gevaar, voor het te laat is! Leve onze multiculturele samenleving! Leve diversiteit en tolerantie! Weg met intolerante fascisten en dictators! Ik zal mijn vrijheid en die van mijn islamitische medeburgers met hand en tand verdedigen!!!

   Like

   • Waarschijnlijk uw hoofd eens te veel gestoten?
    “Het echte gevaar komt natuurlijk van de neofascistische landverraders van de PVV.”
    Wij zijn niet degene die hoofden afsnijdt, kleine kinderen met afgehakte hoofden laten voetballen. Overal waar de moslimpopulatie “heerst”, is het oorlog, massamoorden etc etc. Dus hou maar op over die multiculti zooi. En als die burgeroorlog zou uitbreken, dan komt dat op de conto van “onze lieve moslims” Wij hebben genoeg van het barbaarse ideologie dat islam genoemd wordt. Na 1400 jaar leven ze nog in de middeleeuwen.

    Like

   • @dendieje:
    De reden dat er in Syrië oorlog heerst, is omdat er een dictator genaamd Assad zit die weigert op te stappen en als antwoord op de vreedzame protesten de soennitische moslims massaal heeft afgeslacht met bombardementen. Dat zijn de feiten. Dus het is volkomen logisch dat er als volgende stap geweld moet worden gebruikt om dat gevecht tegen de dictatuur te winnen. Geen enkel volk laat zich zomaar afslachten, elk mens met verstand snapt dat, en dus zouden wij de Syrische rebellen moeten steunen in plaats van bestrijden!
    Hoe meer de moslim-bevolking in Nederland wordt aangevallen met haat en intimidatie, hoe dichterbij de burgeroorlog komt! Mensen die denken een “godsdienst-oorlog” te kunnen ontketenen in 2015 in Nederland door de moslims te discrimineren of te verjagen, DIE leven nog in de Middeleeuwen! Dit is 2015, islam maakt deel uit van onze samenleving, dat gaat de komende 100 jaar niet veranderen. Wen er maar aan!

    Het opnieuw invoeren van de fascistische agenda zal de zelfverklaarde “cultuurbeschermers” rauw op hun dak vallen! De hoogste prijs zal betaald worden door de landverraders die na de Joden nu OPNIEUW een complete bevolkingsgroep willen verwijderen uit de samenleving! Het totalitaire nationalisme heeft maar één uitkomst en dat is op de Waalsdorpervlakte!

    http://kopjetheemetsuikergraag.com/2014/08/29/de-retro-fascistische-agenda-van-de-moslim-verdelgers/

    Like

  • Ik uit gewoon mijn eerlijke en politiek incorrecte mening. Als je dat “trollen” noemt en alleen maar ja-knikkers en meelopers op je blog wilt die elkaar proberen te overtreffen in moslim-bashen zoals op EUnmask en EJ Bron ook al gebeurt, dan bevestigt dat alleen maar mijn idee dat bij de PVV alle neuzen dezelfde kant op moeten staan en dat er voor afwijkende geluiden géén plaats is!

   Like

   • En je mag ook jouw mening uiten. En wij zijn geen meelopers en ja-knikkers.
    Ik probeer niets te overtreffen. Wat ik, Eunmask, EJ Bron doen en nog vele andere sites, is niets meer dan de waarheid over de islam laten zien. De meningen hierover is ieder voor zich en zal dan ook geen reacties verwijderen, tot op een bepaald hoogte (zie informatie sidebar)

    Like

 2. Bashar al-Assad is democratisch als president door het Syrische volk gekozen nota bene 🙂

  Ten tweede alle gruwelijke daden tegen niet-moslims staan in het koran zelf geschreven !

  Like

 3. Dot, een goed advies, niet verder op reageren, dat is precies wat hij wil. Die trollen blijven gewoon doordrammen over 1 topic. Hij mag altijd zijn mening geven, die is net zo veel waard als de mijne en die van u. Maar die trollen proberen op een leuk open site de zaak te verstieren. Ik zal nooit een discussie uit de weg gaan, maar ook daar zijn natuurlijk grenzen aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s