Geweld tegen Nederlandse meisjes en vrouwen

Door Dr. Gert Jan Mulder

Er is een onophoudelijke stroom berichten op sociaal media en in MSM over geweld tegen autochtone – Nederlandse meisjes en vrouwen – altijd gepleegd door immigranten, 95% van de keren door moslims, 95% van de keren door moslimjongeren en 95% van die keren door moslimjongeren met een Marokkaanse achtergrond.

mishandeling

Telkens weer regent het van de verontwaardigde berichten, dat ze snel moeten worden opgespoord door de autoriteiten (politie en justitie), en dat ze zwaar gestraft moeten worden. Allemaal loze, laffe, politiek correcte van krokodillen tranen voorziene plichtplegingen.

Ik begrijp het niet.

Het houdt niet vanzelf op. Ondanks alle verontwaardiging, de oproepen, de stoere taal van politie en justitie en de slappe taakstraffen, wordt het niet minder, maar altijd meer. De remedie die de Nederlandse samenleving stelt tegen dit geweld van allochtonen en moslims werkt niet.

Ik begrijp niet dat miljoenen Nederlandse autochtone mannen dit soort geweld tolereren tegen hun Nederlandse meisjes, vrouwen, moeders, dochters, kleindochters, vriendinnen.

De politiek lost het niet op. Justitie lost het niet op. De politie lost het niet op en vanzelf lost het zich niet op.

http://joostniemoller.nl/2015/04/geweld-tegen-nederlandse-meisjes-en-vrouwen/

Bron: Eunmask

Een gedachte over “Geweld tegen Nederlandse meisjes en vrouwen

  1. Er stroomt dagelijks ongeveer duizend migranten Europa binnen, het merendeel is man, moslim en alléén, zonder diploma en zonder geld. Een Franse uitdrukking voor iemand zonder middelen luidt “avec ma bite et mon couteau” ( met mijn lul en mijn mes ) en volgens mij kunnen wij het nu letterlijk gebruiken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s