Amsterdam steelt helft sociale huurwoningen van Amsterdammers. Vragen PVV

DUS ILLEGALEN IN ONZE HUIZEN EN NEDERLANDERS MOETEN OP STRAAT WONEN!

01

Als de gemeente een verzoek indient, kan Grotendorst sociale huurwoningen gebruiken die vrijkomen. Omdat in Amsterdam weinig sociale woningen vrijkomen, heeft Rochdale tegen de gemeente gezegd dat dan meerdere vluchtelingen in één huis kunnen komen te wonen. ‘Voor een gewone woningzoekende wordt de spoeling wel erg dun, doordat bijzondere groepen (die voorrang hebben bij het krijgen van een sociale huurwoning, red.) inmiddels al meer dan de helft van de sociale huurwoningen krijgt toegewezen. Laten we voor deze groep dus woningdeling toepassen, zodat meerdere vluchtelingen samen in één woning passen. Dat kan prima.’

Bron: Eunmask

4 gedachtes over “Amsterdam steelt helft sociale huurwoningen van Amsterdammers. Vragen PVV

  1. Er zijn zeker oude gevangenissen of lege barakken om hen van een onderdak te voorzien, waarom moeten zij een flat krijgen, zij zijn toch illegalen, weg ermee !

    Like

  2. Gisteren tijdens het journaal gehoord dat woningzoekenden langer op een sociale woning zullen moeten wachten ( + 2 jaar extra ), de reden is dat er meer bejaarden en psychische patiënten zijn die een woning zoeken, geen woord over “asiel”zoekers. Haha !

    Like

  3. Vanmorgen in de krant. Van alle personen die een urgentie hebben is 53% asielzoeker. Dus ook met urgentie komt er een wachtlijst. Jaaaahh wij hebben geluk met al die gelukszoekers.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s