Eindhoven: 5 vs 1 kopschoppen en neksnijden

Oh Eindje, waar is het misgegaan?

Eindhoven, de stad van licht & design. De stad van Philips en DAF. De stad van de Technische Universiteit en het Evoluon. De stad van Strijp-S, Stratum en snackbar De Hoek. Hoe ben je van zo gemoedelijk naar zo gewelddadig afgegleden? Vannacht nog, een vermoedelijk Marokkaanse liquidatie in zuid. Vorig jaar, Turken versus Polen. En een jaar eerder natuurlijk De Acht van Eindhoven, die de lichtstad op de kaart zetten als Kupschuphoofdstad van Brabant, Nederland en de wereld. En het hou nie op. Nie vaneiges, jonguh. Wéér heeft Bureau Brabant heftige beelden van kopschoppers die – voor de ogen van tientallen schijnbaar onverschillige toeschouwers – een 21-jarige jongen neerslaan, kopschoppen én in de nek steken. De mishandeling stamt uit september en politie besteedde al eerder aandacht aan de zaak, maar liet toen het vertonen van de heftige beelden achterwege. Het leidde tot 90 tips, maar geen aanhoudingen. Dus is de zaak maandagavond nogmaals onder de aandacht gebracht, ditmaal mét misselijkmakende mishandelbeelden. Misschien dat meer geweld & meer bloed leidt tot meer tips. Drie lichtgetintiërs, een neger en een bleekscheet, luidt het vage signalement. Zoek zoek en maak Eindhoven weer een stukje veiliger.

Bron: Geenstijl

2 gedachtes over “Eindhoven: 5 vs 1 kopschoppen en neksnijden

  1. En wat ik net zo erg vind, is dat er mensen stonden te kijken en helemaal NIETS deden. Dus mensen, als dit u overkomt, hoeft u GEEN hulp te verwachten. Het enigste wat u zou kunnen doen is zelf iets bij hebben voor uw eigen bescherming.

    Like

  2. Als het gaat om onder allochtonen vechtpartijen waarom zou je moeten ingrijpen ? Eigen volk eerst ! Laat zij maar elkaar vermoorden, des te beter, het ruimt lekker op !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s