Haatimam preekt in moskee Berchem: “Ongelovigen en afvalligen zullen branden in de hel”

Filip Dewinter: “Burgemeester De Wever moet onmiddellijk álle Antwerpse moskeeën doorlichten, controleren, sanctioneren en desgevallend sluiten.”

In moskee Al-Bidaya op de Diksmuidelaan 144 in Berchem preekt haatimam Tahar Chadlioui alias ‘Tahar Ibn Ali’. In een filmpje van zijn preek, gepubliceerd op Youtube op 9 januari 2015 (zie: https://www.youtube.com/watch?v=pHk6TAJKwZA), predikt hij o.a. dat “ongelovigen en afvalligen zullen branden in de hel” (rond minuut 19). Dat hoeft helaas niet te verbazen, daar zulks rechtstreeks uit de Koran komt, de grondwet van de islam:

Koran 4:56: “Zij die ongelovig zijn aan Onze tekenen, die zullen Wij branden in een vuur. Telkens wanneer hun huid gebakken is, verwisselen wij ze met een andere huid, opdat zij de bestraffing smaken. Allah is waarlijk geweldig en wijs.”

Koran 98:6: “De ongelovigen onder het Volk van het Boek (d.i. joden en christenen) en de heidenen zullen voor eeuwig branden in het vuur van de hel. Zij zijn de gemeenste van alle wezens.”

Strikt genomen is elke moskee waar zich de Koran (en de Hadith: het leven van de islamitische profeet Mohammed) bevindt dan ook een haatpaleis dat moet worden opgedoekt.

In een ander filmpje (zie: https://www.youtube.com/watch?v=cwx_JlyGhJw) is te zien hoe een 7-jarig jongetje door deze haatimam met deze verwerpelijke islamitische leer wordt geïndoctrineerd. Tahar Ibn Ali is bovendien de broer van Tarik Ibn Ali (Tarik Chadlioui), zijn islamistische evenknie die eind 2014 niet welkom was in het Nederlandse Gouda omdat hij “een van de belangrijkste salafistische fondsenwervers binnen Europa” is die o.a. de gewelddadige jihad verheerlijkt. Hij “kan worden gezien als één van de belangrijkste invloeden achter de inmiddels verboden organisaties Sharia4Belgium” (zie: http://www.telegraaf.nl/binnenland/23090188/__Haatprediker_niet_welkom__.html).

Bron: Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s