Poging tot aanslag op Filip Dewinter, pistool gericht op schoonzoon. Reactie FDW

Een gemaskerde en gewapende man heeft geprobeerd om een aanslag te plegen op Filip Dewinter (Vlaams Belang). De man stond de politicus vanmorgen aan zijn woning op te wachten. Dewinter was niet thuis, maar zijn dochter en schoonzoon werden wel bedreigd. Dat heeft de partij bevestigd.

‘Tussen 7 uur en 8 uur vanmorgen verliet de schoonzoon van Dewinter het huis. Aan het gebouw stond een gewapende man te wachten die gemaskerd was met een zonnebril, een sjaal en een zwarte kap’, aldus Van Rooy. ‘In gebroken Engels sprak hij de schoonzoon aan met de vraag waar Filip Dewinter was. Op de moment kwam ook de oudste dochter van Dewinter in de deuropening staan. De man hield zijn pistool gericht op de schoonzoon en vroeg of zij de dochter van Dewinter was. Daarop reageerde de schoonzoon dat zij gewoon op het huis paste.’

Daarop zou de man een zwarte rugzak uit de struiken hebben genomen en weggelopen zijn. ‘Hij was duidelijk goed voorbereid’, zegt Van Rooy.

Filip Dewinter (Vlaams Belang) reageert: “Als je hoogzwangere dochter bedreigd wordt, staat je wereld stil”

01

Dewinter verklaart dat hij wel vaker bedreigd wordt, maar dat hij toch enorm aangedaan was. “Deze morgen was ik er toch even niet goed van. Als je hoogzwangere dochter en je kleinzoon van drie plots bedreigd worden met een wapen staat je wereld toch even stil.”

Bron: Fubar

2 gedachtes over “Poging tot aanslag op Filip Dewinter, pistool gericht op schoonzoon. Reactie FDW

  1. Zeker een linkse antifa die doet alsof hij buitenlander is, kijk naar de moordenaar van Pim Fortuyn, het gevaarlijkste groene-rode criminelen dat er bestaat. Een buitenlander wil geld, mobiel of doden of verkrachten, de politici interesseerden hen niet.

    Like

    • Maar weet je Dot, het lijkt steeds stiller te worden. Ik merk dat op andere sites. Steeds minder artikelen en reacties. Het blijkt al niet meer zo erg te zijn als er weer iemand vermoord/mishandeld en bedreigt wordt. Tot dat het hun zelf aangaat, dan is de wereld te klein.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s