Kritiek VN op illegalendebat

Knipsel
afbeelding van video

Een hoge rapporteur van de Verenigde Naties heeft kritiek op het illegalendebat dat in Nederland wordt gevoerd en waar nu zelfs de coalitie over in crisis dreigt te raken.

Speciaal Rapporteur Philip Alston voor extreme armoede en mensenrechten zegt tegen de NOS dat er al internationale regelgeving is waar Nederland zich aan moet houden. Het Europees Comité voor Sociale Rechten pleitte al eerder vóór bed bad en brood voor illegalen. „De juridische vaststelling door het Europees Comité, dat Nederland verplicht is illegalen op te vangen, wordt niet beïnvloed door de resolutie van de Raad van Europa”, zegt Alston.

De uitspraak van het Comité van Ministers van de Raad van Europa woensdag over het asielbeleid in Nederland was volgens hem doelbewust vaag, maar dat neemt niet weg dat de conclusie duidelijk is: de bed-bad-en-broodregeling is verplicht. „Dat is goed nieuws voor de mensenrechten in Europa.”

De uitspraak van de Raad van Europa wordt door coalitiepartners VVD en PvdA tegenovergesteld uitgelegd. Een discussie daarover tot diep in de nacht door de partijen leverde niets op.

Speciaal Rapporteur Philip Alston blijkt dus een INTERNATIONALE LANDVERRADER !………dendieje

Bron: telegraaf.nl

2 gedachtes over “Kritiek VN op illegalendebat

 1. Een “landverrader” is iemand dis zijn eigen land verraad.
  Wat is dan in hemelsnaam een “internationale landverrader”???
  Iemand die aan ander land verraad?
  Mensen hoeven toch niet loyaal te zijn ten opzichte van ANDERE landen???

  Like

 2. Iemand die een internationaal functie heeft, zoals een Speciaal Rapporteur bij de VN, en die dus opkomt voor mensenrechten, die de bevolking van het desbetreffende land achter stelt t.o.v. asielzoekers en illegalen is een landverrader. Aangezien hij dit in meerdere landen doet (internationaal) is dus een internationale landverrader. Het woord bestaat niet, maar wel mooi gevonden he.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s