Opvang geregeld. Stoppen maar met die uitgeprocedeerde gelukszoekerscrisis

Wanneer de partij van de allochtonen en de huichelaars van Mark zijn clubje der samen niet uitkomen dan moet de oplossing wel van een andere kant komen, bedoel maar we kunnen het toch niet hebben dat de regering gaat vallen natuurlijk, nee dat zouden we niet willen.

Middels een klein onderzoek ben ik er achtergekomen dat er in Nederland tenminste één familie leeft die over voldoende gebouwen en kapitaal beschikt om het asielzoekers probleem op te lossen en dit kost ons Nederlanders dan ook geen cent aangezien ze zelf al meer dan voldoende geld hebben waar wij dan wel weer voor hebben gewerkt, maar goed dat waren we toch al kwijt.

Nog beter zelfs, aangezien er nog wel wat verbouwing moeten gaan plaatsvinden is het allemaal nog mooier want ja dit gaat ons nog banen opleveren ook, wie kan hier nu nog op tegen zijn?

Zie hieronder de beschikbare huisvesting waarmee we het gelukszoekers probleem gaan oplossen en nog werkgelegenheid gaan scheppen ook.

Den Haag Paleis Huis ten Bosch
Lage Vuursche bij Baarn Kasteel Drakensteyn
Apeldoorn Paleis Het Loo, Huis het Loo en Kasteel Het Oude Loo
Amsterdam Paleis op de Dam
Wassenaar Koninklijke Landgoederen ‘de Horsten’
Soestdijk Paleis Soestdijk
Paleis Soestdijk
Den Haag Paleis Noordeinde

Al deze zijn door diefstal, onteigening, manipulatie en uitbuiting van de Nederlandse bevolking aangekocht of eenvoudigweg gejat door de Oranje clan, dus lijkt me niets meer dan normaal wanneer ze deze nu teruggeven om er zo voor te zorgen dat al die, al dan niet uitgeprocedeerde, gelukszoekers een warm thuis krijgen op kosten van Koning Pint en zijn Argentijnse vluchtelinge.

Ander optie is gewoon al die gelukszoekers naar huis trappen, maar dat schijnt op wat tegenstand te stuiten.

met groet Bolo

Bron: De Vrije Chroniqueurs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s