Berlijn: haatconferentie van de terroristenvrienden

Screenshot_45

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Op 25 april komen er ongeveer 3000 aanhangers van de islamitische haat- en terreurbeweging Hamas in Berlijn-Treptow bij elkaar voor de “Conferentie van de Palestijnen in Europa” – een schande voor ons land. Israël heeft zich in augustus 2005 volledig uit de Gazastrook teruggetrokken. Desondanks vuurt Hamas onveranderlijk raketten af op Israël. Volgens de Israëlische ambassade vonden er de afgelopen 20 jaar tussen de 80 en 100 zelfmoordaanslagen in Israël plaats, die voor rekening komen van Hamas. De gang naar de schuilkelders is op grond van de aanvallen van Hamas in Israël aan de orde van de dag. Vooral scholen, ziekenhuizen, kinderen, oude mensen en zieken worden aangevallen, niemand wordt door de moordenaars van Hamas gespaard. Het handvest van Hamas geeft het bevel van Mohammed om de joden te doden letterlijk weer in artikel 7.

Lees verder

Bron: EJ Bron

2 gedachtes over “Berlijn: haatconferentie van de terroristenvrienden

 1. Alle doelen van Marxisten is de Diktatuur van het Prolettariaat; dat is geen democratie maar Feodalisme (Absolutisme is hun doel)
  Alleen met de leer van Jezus Christus kom je tot de democratie.
  Matheus 20 De Twee zonen van Zebedeus vers 20-28.
  20 Toen kwam de moeder der zonen van Zebedeüs tot Hem met haar zonen, Hem aanbiddende, en begerende wat van Hem.

  21 En Hij zeide tot haar: Wat wilt gij? Zij zeide tot Hem: Zeg, dat deze mijn twee zonen zitten mogen, de een tot Uw rechter- en de ander tot Uw linker hand in Uw Koninkrijk.

  22 Maar Jezus antwoordde en zeide: Gijlieden weet niet wat gij begeert; kunt gij den drinkbeker drinken, dien Ik drinken zal, en met den doop gedoopt worden, waarmede Ik gedoopt worde? Zij zeiden tot Hem: Wij kunnen.

  23 En Hij zeide tot hen: Mijn drinkbeker zult gij wel drinken, en met den doop, waarmede Ik gedoopt worde, zult gij gedoopt worden; maar het zitten tot Mijn rechter-, en tot Mijn linker hand, staat bij Mij niet te geven, maar het zal gegeven worden dien het bereid is van Mijn Vader.

  24 En als de andere tien dat hoorden, namen zij het zeer kwalijk van de twee broeders.

  25 En als Jezus hen tot Zich geroepen had, zeide Hij: Gij weet, dat de oversten der volken heerschappij voeren over hen, en de groten gebruiken macht over hen.

  26 Doch alzo zal het onder u niet zijn; maar zo wie onder u zal willen groot worden, die zij uw dienaar;

  27 En zo wie onder u zal willen de eerste zijn, die zij uw dienstknecht.

  28 Gelijk de Zoon des mensen niet is gekomen om gediend te worden, maar om te dienen, en Zijn ziel te geven tot een rantsoen voor velen.
  Alleen de Gereformeerde kerk geloof hier in; Wij hebben de Standen afgeschaft.de enige kerk die dat doen.De juiste en enige weg naar de Vader.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s