Italiaanse minister BuZa wil Europese aanval op Libië om vluchtelingen te stoppen

Nieuwe getuigenverklaringen bevestigen dat moslims doelbewust christenen overboord gooiden en lieten verdrinken – ISIS: We blijven net zo lang christenen vermoorden totdat ze zich onderwerpen aan de islam

Alleen al afgelopen week maakten zo’n 6000 vluchtelingen uit Noord Afrika de oversteek naar Italië. Verreweg de meesten van hen zijn moslims.

Italië kampt met een ware vloedgolf aan vluchtelingen uit Noord Afrika, die met inmiddels bijna 1000 personen per dag de levensgevaarlijke oversteek over de Middellandse Zee maken. Gisteren verdronken hoogstwaarschijnlijk zo’n 700 vluchtelingen nadat hun boot was gekapseisd. De EU verwacht dat de vluchtelingenstroom alleen maar zal aanzwellen, reden waarom de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Paolo Gentiloni pleit voor een Europese militaire aanval op ISIS in Libië. Die zou kunnen bestaan uit bombardementen, maar ook het sturen van militairen.

Lees meer…

Bron: xandernieuws

2 gedachtes over “Italiaanse minister BuZa wil Europese aanval op Libië om vluchtelingen te stoppen

  1. Alsjeblieft zeg, geen Europese militairen daar toesturen maar hooguit stevig bombarderen. Ik denk aan de gruwelijkheden tegen G.I.’ s in Afghanistan en Somalië en zelf de duizenden Irakese soldaten konden het niet aan tegen Isis, het Libische leger is verdwenen en die van Syrië heeft het heel moeilijk.

    Like

  2. Het beste is inderdaad alles platgooien. En dan patrouilleboten 50 km langs de kust van Libië, Tunesië en Algerije. Elke boot met “vluchtelingen” niet opvangen maar direct terugsturen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s