Bram Moszkowicz als Sinatra van Den Haag

Wat GeenStijl op 23 februari als eerste al – en met enige verontwaardigde verbazing – wist te melden, werd zojuist officieel beklonken: Bram Moszkowicz is lijsttrekker voor Voor Nederland, de splinterpartij van Joram van Klaveren en Louis Bontes. De gevallen ex-advocaat is ‘back on top’, als we zijn opkomstmuziek mogen geloven (Frank Sinatra – That’s Life). You’re riding high in April, shot down in May, zingt het beroemde Amerikaanse maffiamaatje. Na een mompelige ach ik & wee mij persco, zocht Brammeke meteen ruzie met het sceptische journaille tegenover zich en toen was het alweer voorbij. Tussen de regels door vingen we in zijn verhaal nog wat flarden op van het gezonde verstand van Joram van Klaveren, maar verder houden we het op onze eigen woorden van 23 februari: Het laatste wat Den Haag nodig heeft, is nóg zo’n zetelgeile zelfverrijker die met lege kretologie de Kamer binnenwandelt. Zeker als het iemand is die zijn vorige baan niet meer uit mag oefenen omdat hij de boel belazerde. Echt, de arrogantie dat je denkt dat we daar op zitten te wachten.

Bron: GeenStijl

2 gedachtes over “Bram Moszkowicz als Sinatra van Den Haag

  1. Ik stem op PVV, ik ben volledig met het programma van de partij mee eens en ik heb dus geen behoefte aan een nieuwe partij, vooral met een advocaat als lijsttrekker ! Wat de partij van Marine Lepen Front National betreft ben ik veel minder enthousiast maar daar is er helaas geen beter alternatief.

    Like

    • Ook ik heb helemaal geen zin in een andere partij en blijf stemmen op de PVV. Maar het verbaasd me enorm dat juist HIJ de politiek in wil. Of hij goed of slecht is, zal de toekomst uitwijzen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s