Wilders niet bang voor Moszkowicz

media_xl_2090021

Geert Wilders ligt niet wakker van de komst van Bram Moszkowicz naar Den Haag als lijsttrekker van de nieuwe rechtse politieke partij VoorNederland (VNL).

„Ik denk dat de mensen wel weten bij wie ze moeten zijn voor het echte, originele PVV-geluid”, zei hij Wilders in een reactie voor de camera van de NOS over zijn voormalige advocaat. „Of je nou Hero Brinkman bent, Bram Moszkowicz of Louis Bontes, iedereen kan, mag en zal misschien wel een politieke partij oprichten.”

De grootste partij op rechts, de VVD, ziet in Moszkowicz ook nog geen concurrent. „Ik dacht dat u vroeg of er concurrentie op rechts bij komt? Ik begrijp nu dat dat niet het geval is”, aldus VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra.

Ook de andere fractievoorzitters moeten nog maar zien wat de voormalig topstrafpleiter in Den Haag komt doen. „Maar hij zit nog niet in de Kamer, dus we moeten het nog even afwachten”, zei Diederik Samsom (PvdA). „Het is wel een ander beroep”, zo stipte Alexander Pechtold (D66) aan. CDA-leider Sybrand van Haersma Buma hield zich op de vlakte: „Elke partij mag zijn eigen lijsttrekker kiezen.”

Bron: telegraaf.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s