PvdA burgemeester gaat los tegen de LPF: ‘Wij zijn het buitenland!’

Door Joost Niemöller

Gijzel

De LPF in Eindhoven maakt zich zorgen over de radicalisering in de stad. We dienen te begrijpen dat de Al Fourqaan-moskee  dan wel vroeger een bron van radicalisering was, maar vroeger was vroeger, en nu, zo lezen we in de lokale media, zijn ze daar gematigd en in voortdurend overleg met de overheid. Sterker nog, we dienen te weten dat ze daar bij die moskee worden gedemoniseerd.

De fractie van de LPF in Eindhoven is uiteraard wantrouwend op dit punt. Daar is in deze ISIS tijden natuurlijk alle reden toe. De PvdA minister van Eindhoven, Rob van Gijzel, vindt dit schandalig en hij barst uit tegen de LPF.

(Hier op video te zien vanaf 1 uur 25.)

In zijn uitbarsting roept Van Gijzel: ‘Wij zijn het buitenland!’  Een typerende uitspraak voor een PvdA-er . Vroeger woonden we in Nederland, maar nu wonen we dus kennelijk gelukkig allemaal in het buitenland. En weet je wat pas echt gevaarlijk is? Die alertheid van de LPF. Want, roept Van Gijzel, dat is wat de LPF doet: ‘Angst oproepen en vervolgens roepen dat het heel erg gevaarlijk is.’  Terwijl er in werkelijkheid in Eindhoven helemaal niets aan de hand zou zijn: ‘Er is een meisje dat wilde uitreizen.’ ‘Er is een familie uit Arnhem waar we heel veel zorg aanbieden. Dat is alles.’

Lees verder PvdA burgemeester gaat los tegen de LPF: ‘Wij zijn het buitenland!’

Bron: De Nieuwe Realist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s