Bootvluchtelingen: ben ik de enige die dit ziet?

Screenshot_8

(Door: Guido J.)

“Goedemorgen,

Hoe meer ik de berichten zie over de gigantische aantallen bootvluchtelingen die systematisch lijken te verongelukken in de Middellandse Zee, des te meer ik ervan overtuigd begin te raken dat hier geen sprake meer is van noodlottige omstandigheden, maar van kwade opzet! Het lijkt mij eerder deel uit te maken van het geheel: het meesterplan dat er op gericht is zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Genocide dus!

Ondanks dat er in de media hardnekkig mededeling wordt gedaan van veel vrouwen en kinderen zien mijn ‘complottheorie’-ogen nog steeds alleen maar heel veel mannen in de kracht van hun leven in de filmbeelden die getoond worden. En ook het feit dat al de betalingen voor dit dodentransport aan de ‘zogenaamde’ mensensmokkelaars betaald moeten worden via bankrekeningen in Perzische Golfstaten (!!) stemt tot nadenken.

Lees verder>>>

Bron: EJ Bron

Een gedachte over “Bootvluchtelingen: ben ik de enige die dit ziet?

  1. Dit circus van mededogen is een europese maffia manoeuvre, georkestreerd door Brussels en met ons geld gefinancierd. Lees de plan Kalergi, de man die de Europese Unie heeft bedacht in de jaren 50 : Immigratie en mengeling van rassen/metissage.

    Als de islamitische invasie van Europa blijft in het huidige tempo groeien, in een paar decennia, zullen begraafplaatsen de enige plaatsen waar christenen/autochtonen in de meerderheid zullen zijn.

    Italië : Illegalen in 4-sterren hotels: “We willen internet en een fitnessruimte”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s