4 gedachtes over “VIDEO: Nigel Farage over de “migrantencrisis” in het Middellandse Zeegebied

 1. Illegalen mogen niet binnen de Schengen grenzen, het is tegen de wet. Punt. Dus terugsturen is legaal en het moet snel gebeuren om een duidelijk signaal te geven aan de 1,2 miljard afrikanen die zullen volgen, gevolgd door alle Arabieren, de Indiase bewolking, de Pakistani enzovoort, weer een paar miljarden parasieten erbij die graag van woning, gratis voorzieningen en gezondheid en uitkeringen willen profiteren. Als de autochtonen betalen en van hun regering moeten betalen waarom zou jij in godsnaam hier willen werken en bovendien zij zijn christenen, joden of atheïsten dus moreel en religieus is het toegestaan als moslims van te profiteren.

  Like

 2. Het is Gods geklaagd wat die moslims doen, daar zijn we het allemaal over eens. Maar wat net zo erg is, is dat “onze” regering het allemaal toelaten. En ook wat net zo erg is, is dat de Nederlandse bevolking het toelaat als makke schapen. Daarom blijf ik overal oproepen, soms met confronterende woorden, dat WIJ het kabinet kunnen laten vallen. Leg massaal het land plat, met 100.000en de straat op en ons NIET weg laten jagen door een stelletje tapijtsnuffelaars of politie. DAT is het wat wij MOETEN doen.

  Like

  • De landen die niet aan de EU van Brussels verbonden zijn sturen hun indringers terug, Australië, Israël, Algerije, Marokko, Afrikaanse landen, de V.S,….maar zolang de ijskast vol is en de vreemdelingen niet in de tuin kamperen blijft de hele bewolking onverschillig. Af en toe een dode oma of een verkrachte kind daar is nu iedereen aan gewend en gaan ze idiot demonstreren met witte bloemen, teddybeertjes en witte ballonnen maar spoedig zullen ze dit soort “incidenten” dagelijks in hun lokale krant lezen.

   De bewolking hier en overal is doodmoe, uitgeperst, hopeloos tot de laatste druppel overloopt en dan gaat in heel Europa de bom barsten.

   Trouwens ik ben niet zo zeker dat de niet moslims negers ongevaarlijk zijn. Je kunt lezen wat zij in hun eigen landen onderling tegen elkaar verrichten.

   Like

 3. Alleen de EU wil de beste leerling van de wereld zijn en iedereen opvangen en intussen eigen landen laten overstromen met dat (sorry) gespuis. En dat die dobbernegers gevaarlijk zijn is een gegeven. Ze hebben GEEN compassie en een mensenleven is voor hun niets waard.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s