Zware klap treft Nederland, wij zinken weg

blij

Wij weten niet of u er na het lezen van deze titel nog wel zin in hebt,  de Mei vakantie. Met de Paas vakantie net achter de rug, de Pinkster vakantie over niet al te lange tijd, de aankomst van duizenden nieuwe Nederlanders die ons land met hun cultuur verrijkende verblijf  komen opvrolijken, een koning die op maandag u in de gelegenheid stelt naar hem en zijn aanhang te komen wuiven, wat wilt u nog meer ?

En toch het is ons niet gelukt als een van meest gelukkige volkjes op aarde onze plaats 4 van vorige keer  te behouden. Terwijl Zwitserland, zij behoren niet tot de EU, hebben geen euro , maar wel de Milka chocolade koe, zijn opgerukt naar plaats 1, daalde ons land van plaats 4 naar ZEVEN en dat moet een hard gelag zijn voor de veel van onze landgenoten.

Zou het er aan liggen dat zo langzamerhand en wij merken dat aan de talrijke mails bij onze redactie en niet te vergeten de reacties onder artikelen, veel landgenoten inmiddels beginnen te begrijpen dat het “veilige bestaan achter de dijken”  steeds grotere scheuren begint op te lopen ?

Een volledig incapabel kabinet, dat met een soort superlijm aan hun stoelen blijft vastplakken en het land stelselmatig nader naar de afgrond brengt, zouden mensen dan toch wakker worden en beginnen te begrijpen dat het toch niet allemaal pais en vree in ons landje is ?

Nauwelijks aan te nemen. Zwitserland op plaats nummer 1, gevolgd door IJsland, Denemarken, Noorwegen, Canada en pas op plaats nummer 7 Nederland, terwijl wij vorig jaar nog op 4 stonden. De laatste plaatsen dus waar de mensen het minst gelukkig zijn worden voornamelijk ingenomen door Afrikaanse landen en  Syrië, of dat met de slechte bootverbindingen vanuit Libië te maken heeft weten wij niet.

Overigens als wij regelmatig de interviews zien met ontevreden uitgeprocedeerde asielzoekers in ons land en migranten die niet tevreden zijn met de hun binnen de kortste keren toegewezen gratis woonruimte,geld, brood en bed, houden wij ons hart vast op welke plaats ons land in 2016 zal eindigen.

U begrijpt het gaat om de zoveelste onzin van de VN om jaarlijks iets te publiceren dat kant nog wal raakt. Zo blijken de bewoners van ons land o.a. blij te zijn door de vele bloemen, Keukenhof en…. het feit dat wij een koning!!!! hebben, hetgeen aantoont dat het hoog tijd wordt onze bijdrage aan de VN tot een minimum te reduceren met als risico dat ook onze topeconome haar baantje als microkrediet adviseuse dreigt te verliezen.

Maar daar vinden wij vast nog wel een oplossing voor.

Bron: geennieuws.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s