Bendes mensensmokkelaars ageren als slavenhandelaren: de vluchtelingengolf is een heruitgave van de islamitisch gecontroleerde slavernij

Screenshot_46

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Het zijn bijna paradijselijke toestanden voor huidige islamitische slaven- en mensenhandelaren. Moesten ze vroeger kostbare expedities organiseren, honderden, vaak duizenden kilometers door onherbergzaam gebied rijden tot ze bij het zwarte goud – de negerslaven ten zuiden van de Sahara – kwamen, moesten ze deze in militaire schermutselingen overwinnen, vangen en op de lange weg naar de islamitische landen ten noorden van de Sahara voeden en daarna op de diverse slavenmarkten verkopen: nu is alles anders en eenvoudiger. De slaven komen immers naar hen toe. En ook Duitse asielverenigingen verdienen uitstekend aan de economische vluchtelingen. Of met andere woorden: de vluchtelingengolf is een heruitgave van de door de islam bedreven slavernij – alleen met veel hogere winsten.

(Michael Mannheimer, 23-04-2015)

Vluchtelingen: de nieuwe slavernij van de islam

Door de eeuwen waren de slavenhandel en de slavenarbeid belangrijke economische factoren in de islamitische wereld. Niet het Westen, zoals regelmatig verkeerd wordt verspreid, maar de islam is de historisch langste slavenhouderssamenleving uit de geschiedenis (bron). Moslims is tot op de dag van vandaag de handel in slaven toegestaan. Zo staat het in de koran. Allah belooft moslims rijkelijk buit bij hun veroveringsveldtochten: een bepaald deel daarvan was altijd voor Mohammed (soera 8, vers 1: Zij vragen u over de oorlogsbuit. Antwoord: ´De oorlogsbuit behoort aan Allah en de boodschapper. Vreest daarom Allah en regelt (uw geschillen) onderling inschikkelijk en gehoorzaamt Allah en Zijn boodschapper als gij gelovigen zijt´.”), de rest – vrouwen, kinderen, andere buit – wordt verdeeld onder de islamitische strijders. Terwijl het Westen al lang met de slavernij heeft gebroken en deze verboden heeft, houden islamitische landen zoals Soedan, Jemen, Saoedi-Arabië (om slechts enkele te noemen) tot op de dag van vandaag aanzienlijke aantallen slaven. Met de handel in vluchtelingen heeft een nieuwe vorm van de islamitische slavernij het wereldtoneel betreden: in islamitische landen onderdrukte of onder de catastrofale levensomstandigheden in hun landen lijdende mensen kunnen zich van deze islamitisch veroorzaakte ellende vrijkopen.

De handel met de vluchtelingen is slavernij met omgekeerde voortekens

Het zijn bijna paradijselijke toestanden voor huidige islamitische slaven- en mensenhandelaren. Moesten ze vroeger kostbare expedities organiseren, honderden, vaak duizenden kilometers door onherbergzaam gebied rijden tot ze bij het zwarte goud – de negerslaven ten zuiden van de Sahara – kwamen, moesten ze deze in militaire schermutselingen overwinnen, vangen en op de lange weg naar de islamitische landen ten noorden van de Sahara voeden en daarna op de diverse slavenmarkten verkopen.

Nu is alles anders en eenvoudiger. De slaven komen immers naar hen toe. Het zijn mensen, die zich willen vrijkopen uit hun op slavernij gelijkende levensomstandigheden en hun heil in het Westen, vooral in Europa, zoeken. Daarvoor betalen ze ieder gevraagd bedrag (tot € 10.000,- per vluchteling), waarbij de vraag onbeantwoord blijft waar het geld vandaan moet komen. Bij een jaarinkomen (mits aanwezig) van enkele honderden tot duizend euro zouden dit meerdere jaarinkomens zijn die ze aan de mensensmokkelaars betalen.

______________________________________________________________

Het tot slaaf maken van zwarte Afrikanen door de Arabieren is eerder begonnen, heeft langer geduurd en vooral: het heeft veel meer slachtoffers geëist dan de vergelijkbare slavenhandel van de Europeanen. De slavenhandel van de Arabieren begon al in de 7e eeuw en eindigde pas in de 19e eeuw; in totaal heeft deze naar schatting van historici tussen de 14 en 15 miljoen slachtoffers geëist, waarvan 8 tot 9 miljoen alleen na 1500.

Bron: www.unige.ch

______________________________________________________________

Wat betreft bootvluchtelingen is aan alle voorwaarden van een slavenhandel voldaan

Menigeen zal deze these dat het bij de handel met de bootvluchtelingen in werkelijkheid gaat om een heruitgave van de islamitische slavenhandel als onjuist en duister beschouwen. Maar bij daglicht bekeken is de these meer dan steekhoudend. Want bij deze miljardenhandel is aan alle voorwaarden die men vindt bij slavenhandel voldaan:

1. Het bestaan van vraag en aanbod

Zonder vraag naar slaven zou iedere vorm van slavenhandel onzinnig zijn. En zonder aanbod eveneens. Van beide was sprake in de klassieke islam van de middeleeuwen en de beginnende nieuwe tijd. Er bestond een niet aflatende sterke behoefte aan vrouwelijke seksslavinnen en mannelijke arbeidsslaven in de diverse serails van de Arabische wereld. Maar ook min of meer welgestelde Arabisch-Turkse individuen konden het zich veroorloven slaven te houden.

Het aanbod was te vinden in de kustregio´s van zuidelijk Europa en in Centraal Afrika. De islamitische slavenhandelaren haalden in rooftochten hun menselijk materiaal uit beide regio´s, waarbij blonde Europese vrouwen het meeste geld opleverden op de slavenmarkten van de Arabisch-Turkse wereld. Met de komst van de VS en Engeland in de slavenhandel als grootste afzetmarkten voor zwarte arbeidsslaven bereikte de islamitische slavenhandel een kort, maar uiterst winstgevend hoogtepunt.

De verhoudingen in de handel met de vluchtelingen uit het Verre en Nabije Oosten evenals uit Afrika zijn nu niet anders. Er bestaat een sterk aanbod van mensen, waarop de slavenhandelaren steunen, en een niet minder sterke vraag. In de hoofden van de diverse goedmenschen mag het pijnlijk zijn om te horen: maar precies hun in duizenden artikelen, honderden tv-uitzendingen en politieke statements uitgedrukte eis naar een “onbeperkte” opname van vluchtelingen door Europa, gemotiveerd met de dooddoener van een zogenaamd onomstotelijk humanitair gebod, schept de beste voorwaarden voor het dagelijks aanzwellen van nog meer vluchtelingenstromen naar Europa. En verhoogt daarmee tegelijkertijd het risico van nieuwe vluchtelingencatastrofes zoals de jongste, waarbij 800 bootvluchtelingen in de Middellandse Zee verdronken zijn.

Met de onzinnige en compleet onhoudbare beschuldiging aan het zogenaamd onhumanitaire Westen van zulke catastrofes van de kant van de immigratie-industrie (die miljarden aan de vluchtelingen verdient en maffiose trekken draagt) wordt de druk om steeds meer nieuwe vluchtelingen op te nemen verhoogd – en daarmee ook de bereidheid van steeds nieuwe tot vluchten bereide moslims om te vertrekken naar het Westen dramatisch vergroot.

En op dit moment bevinden we ons precies in deze opwaartse spiraal en een einde van de waanzin is niet in zicht. Want vanzelfsprekend zijn het niet alleen maar politieke vluchtelingen die naar ons toe komen. Bij de overwegende meerderheid van hen gaat het om economische vluchtelingen. Otto Schily becijferde – toen hij nog minister van Binnenlandse Zaken van Duitsland was – hun aantal op meer dan 97%. En niet te vergeten: met de “asielzoekers” komen ook zware criminelen (uit Egypte bijvoorbeeld) en islamitische terroristen op een heel gemakkelijke manier naar Europa. De IS heeft deze methode als gouden route naar het Avondland vast in zijn programma van islamisering en het terroriseren van het Westen ingebouwd.

Daarmee openbaart de vluchtelingengolf zich als datgene wat ze eigenlijk is: een dramatische migratiebeweging van miljoenen mensen uit economische arme landen naar het rijke Westen. Deze vluchtelingengolf werd door bevolkingswetenschappers zoals Herwig Birg of de Amerikaanse politicoloog en schrijver Samuel Huntington in zijn legendarische werk “The Clash of Civilizations” al lange tijd voorspeld. En nu is ze ingetreden.

2. Handel voor beide zijden: voor de slavenhandelaren en voor de slavenontvangers

Met tot € 10.000,- per vluchteling verdienen de islamitische mensen- en vluchthandelaren goud geld. De vlucht met avontuurlijke boten is voor de mannen achter de schermen (Turken, Saoedi´s) een miljardenhandel. Maar ook de westerse immigratie-industrie verdient al lange tijd zo goed aan de vluchtelingen dat zij er geen belang meer bij kan hebben dat deze stroom naar ons toe droog komt te liggen.

Daarbij bestaat de primaire leugen van de immigratie-industrie (linkse partijen, liefdadigheidsinstellingen, Caritas, Pro Asiel e.a.) erin deze economische vluchtelingen voor te stellen als politiek vervolgden.

Maar in werkelijkheid profiteren de (meestal linkse) asiel- en immigratieverenigingen dubbel aan de clientèle van “hun” vluchtelingen: ten eerste financieel (er bestaat een premie voor iedere opgenomen asielzoeker, de staat betaalt bovendien voor iedere bewoner van een asielzoekerscentrum ongeveer € 30,- per dag). En ten tweede: zo kunnen ze hun eigenlijke plan – de vervanging van het Duitse volk/Europese volkeren door cultuurvreemde volkeren – doordrukken, waarbij ze tegenover hun critici met veel succes de gebruikelijke dodelijke frasen van zogenaamde vreemdelingenhaat, zogenaamd racisme en zogenaamde inhumaniteit gebruiken.

Een feit is: de westerse immigratie-industrie is een wezenlijke en absoluut noodzakelijke hoeksteen van de levendige mensenhandel met economische asielzoekers

In werkelijkheid fungeren diegenen die hier reclame maken voor “onbeperkt” asiel en hieraan mee verdienen, als wezenlijk en absoluut noodzakelijk deel van deze hierboven beschreven nieuwe mensenhandel – en zijn daarmee oorzakelijk medeverantwoordelijk  voor de ellende van de vluchtelingen evenals voor de bijna dagelijkse vluchtelingencatastrofes. Met steeds nieuwe leuzen (“Geen mens is illegaal!”), met steeds nieuwe beschuldigingen aan het adres van de Europeanen dat zij vanwege hun stringente (?) vluchtelingenpolitiek schuldig zouden zijn aan zulke catastrofes, bespoedigen de westerse profiteurs van de massa-immigratie in de eerste plaats de vluchtelingenellende, die zij bekritiseren en waarvoor zij niet de islam (als de eigenlijke stuwende kracht achter de ellende), ook niet zichzelf, maar heel stiekem een zogenaamde ontbrekende westerse solidariteit met hulpbehoevende vluchtelingen van hun eigen volkeren verantwoordelijk maken.

http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Ingekort en vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s