Door-en-door corrupte Hillary Clinton ondanks schandalen en spoor van lijken straks toch president?

Screenshot_47
Vanaf januari 2017 de verpersoonlijking van het kwaad in het Witte Huis?

(Door: “Xander”)

Hillary Clinton steunt openlijk streven van 57 moslimlanden om wereldwijd alle kritiek op de islam te verbieden – Clinton: Veranderen christelijke geloof is ‘onafgemaakte taak van de 21e eeuw’ – Al 46 mensen die zich openlijk tegen de Clintons verzetten om het leven gekomen.

Hillary Clinton, de laatste weken spil in diverse grote schandalen; zo blijkt de Clinton Foundation miljoenen te hebben verdiend aan de verkoop van uranium aan… Rusland! Heeft ook door haar nauwe banden met “islamisten” reeds een zeer kwalijke reputatie opgebouwd bij conservatieve Amerikanen. De onbeschaamde Clinton gaat echter onverminderd voort op de door haar ingeslagen weg en liet christenen weten dat zij als president wetten zal invoeren en handhaven waarmee het christelijke geloof tot in de basis gedwongen zal worden veranderd. Met andere woorden: Hillary Clinton verklaart de oorlog aan het traditionele christendom.

Mensen die snakken naar het einde van het tijdperk Obama vanwege zijn nauwelijks verhulde minachting voor het christendom, zullen met Hillary Clinton zwaar bedrogen uitkomen. De vrouw van Bill Clinton, de beruchte schandaalpresident die er in de jaren ’90 voor zorgde dat de grote megabanken vrijwel onbeperkte macht kregen en die een illegale oorlog tegen Servië begon, is namelijk nóg corrupter en doortrapter.

Lees verder>>>
(h/t Aukina D.)

Bron: EJ Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s