Leider Britse Labour partij: Als premier maak ik kritiek op islam een ernstige misdaad

Radicale moslims diep geïnfiltreerd in Europese linkse en socialistische partijen – Sharia inmiddels geaccepteerd naast Britse wetten

In vrijwel heel Europa, en zeker in Groot Brittannië, geldt dat een stem op ‘links’ een stem op ‘islam’ is. (Foto: Ed Miliband)

Ed Miliband, de leider van de Labour Partij (de Britse versie van de PvdA) heeft in een interview gezegd dat als hij bij de volgende verkiezingen premier wordt, kritiek op de islam in het Verenigd Koninkrijk voortaan een ‘ernstige misdaad’ zal worden. Vijf jaar geleden waarschuwde de toenmalige minister van Onderwijs al dat het extremistische Islamic Forum of Europe erin geslaagd was diep in de Labour partij te infiltreren. Het IFE streeft ernaar om van Groot Brittannië en heel Europa een islamitische Shariastaat te maken.

‘We gaan ervoor zorgen dat mensen bij de politie geregistreerd worden, zodat die islamofobie als racistische misdaad zullen blootstellen,’ aldus Miliband. ‘We gaan op dit punt de wet veranderen en zo absoluut duidelijk maken dat wij haatmisdaden en islamofobie verafschuwen. Voor het eerst zal de politie in heel het land islamofobische aanvallen gaan registreren.’

Miliband bezwoer tevens dat een toekomstige Labour regering een Palestijnse staat zal erkennen, al voegde hij eraan toen geen voorstander te zijn van sancties tegen Israël, zoals de EU van plan is.

‘Liefdadigheid’ blijkt steun voor terreur te zijn

Volgens de socialistische leider staat de snel groeiende Britse islamitische gemeenschap achter overheidsinitiatieven om ervoor te zorgen dat moslimjongeren niet radicaliseren en zich bij terreurgroepen aansluiten.

In november 2014 kondigde een overheidscommissie aan dat er een onderzoek was ingesteld naar vier zogenaamde islamitische ‘liefdadigheids’instellingen die banden zouden hebben met jihadstrijders in onder andere Syrië. Eén van deze moslimorganisaties, Al-Fatiha Global, waar de door IS vermoorde Britse gijzelaar Alan Henning voor werkte, werd onderzocht nadat er een foto verscheen van één van diens leiders met zijn armen om twee gemaskerde mannen met machinegeweren.

‘Kleine minderheid’ in werkelijkheid grote meerderheid

Keurig in koor met de gevestigde orde in Europa beweerde Miliband dat extremisten in Europa slechts ‘een kleine minderheidsgroep’ vormen. Uit opeenvolgende onafhankelijke opinie onderzoeken in heel Europa blijkt echter keer op keer dat radicale islamitische groepen en ideologieën door een ruime meerderheid van de moslims in Europa –en in de rest van de wereld- worden ondersteund.

Links aangestuurd door Turkije en moslimblok

De Turkse president Erdogan eist -net als de 57 moslimlanden tellende Organization of Islamic Cooperation- al jaren dat islamofobie en alle kritiek op islam wereldwijd wordt gecriminaliseerd, en laat geen gelegenheid onbenut om Europa te bekritiseren omdat dit nog niet overal is gebeurd.

Churchill zou nu gevangen worden gezet

Door de Britse wetten, die speciaal de islam beschermen, zou Winston Churchill anno 2015 in de gevangenis belanden. Churchill noemde de islam een ‘achterlijk systeem’, een ‘vreselijke vloek’ en de ‘meest agressieve en militante ideologie ter wereld’, die ‘aanzet tot slachtpartijen’ door ‘genadeloze fanatici’.

Sharia naast Britse wet geaccepteerd

Groot Brittannië telt inmiddels honderden door de overheid getolereerde (en dus impliciet erkende) Sharia rechtbanken, die geheel buiten het Britse rechtssysteem opereren. Onlangs werd nota bene een christelijke voorganger in een gewone rechtbank berecht door een Sharia rechter, en dat enkel omdat hij in het openbaar de Bijbel had geciteerd.

Eerder dit jaar werd een dominee in Duitsland eveneens gerechtelijk vervolgd omdat hij in zijn preken kritiek op de islam had geleverd (zie links onderaan). Ook in Frankrijk, dat zowel in absolute aantallen als percentueel de grootste islamitische gemeenschap in Europa heeft, kan kritiek op de islam binnenkort bestraft worden met een boete van duizenden euro’s.

Bron: xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s