Onrust om asielzoekers in verzorgingstehuis

Wordt er niet eens meer gewacht tot dat de gemeente ONZE oudjes op een of andere manier weg kunnen werken? Wat moeten die UITGEPROCEDEERDE ASIELZOEKERS daar? Uitgeprocedeerd betekend WEGWEZEN UIT ONS LAND……dendieje.

Bewoners van een verzorgingstehuis in Amsterdam Zuidoost zijn woest dat een groep uitgeproceerde asielzoekers zes maanden in het zorghuis zal verblijven. Er is een handtekeningenactie gestart uit protest tegen de komst van de vluchtelingen.

De bewoners van het Henriëtte Roland Holsthuis zijn dinsdag per brief op de hoogte gesteld van de aanwezigheid van de nieuwe bewoners, meldt het Parool. “Het geeft een hoop beroering onder de mensen,” zegt een bewoner van het huis. “De meeste mensen hier zijn tachtig jaar en ouder. Het is een rare situatie om daar een groep vluchtelingen tussen te zetten die de taal niet eens spreken.”

Het gaat om achttien mannen en vrouwen met een medische indicatie, die eerder werden opgevangen in de Walborgkliniek in Buitenveldert. De vluchtelingen verblijven sinds vorige week in zes appartementen in het Roland Holsthuis en zullen daar zes maanden blijven.

Bron: telegraaf.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s