Zo ontmoedigen Zwitsers de toestroom van asielzoekers ( video)

asiel

Als u deze site regelmatig leest zult u weten dat in Australië de toestroom van asielzoekers ontmoedigt wordt, mede door posters die op de Australische ambassades hangen en op YouTube gepubliceerde waarschuwingen in 16 talen dat je zonder geldige papieren het land niet binnenkomt.

Zwitserland gelukkig nog niet gewurgd door de dictatuur uit Brussel, zich zelf in stand houdende organisaties, plus de niet te vergeten jammerende kerken en aan de migranten verdienende zieligheid predikers, hebben via YouTube op internet eveneens een waarschuwing in verschillende talen  geplaatst om het migranten met name uit de Balkan landen duidelijk te maken dat er voor hen geen plaats is in het Alpenland.

In 2012 hebben 4245 personen uit o.a. Servië, Macedonië, Albanië, Montenegro, Bosnië -Herzegowina en Kosovo getracht asiel te zoeken in Zwitserland, slechts 11 personen werden toegelaten.

Zwitserland is bezig dit jaar een speciaal op Afrikaanse landen gerichte videoboodschap te produceren, waarbij het eerste land waar de film zal worden getoond, Nigeria is. Ook in deze productie in verschillende Afrikaanse talen worden kandidaat asielzoekers er op gewezen dat de toelating tot Zwitserland onderhevig is aan zeer strenge voorwaarden.

Met nadruk wijst het equivalent van onze Nederlandse IND er op dat asielzoekers slechts kunnen worden toegelaten, als ze kunnen bewijzen door middel van geldige reisdocumenten, dat zij uit een oorlogsgebied komen.

U ziet een geheel andere wind die rond de bergtoppen waait, dan in het land van melk en honing aan de Noordzee.

Gelijktijdig zei Maurice Leggeri ,  het hoofd van de EU grensbewaking FRONTEX, dat het patrouilleren met U schepen niet de vorm van een reddingsactie mocht aannemen, maar bedoeld is de “grenzen “te bewaken, dit n.a.v. de EU conferentie afgelopen week over het asielzoekersprobleem. Hierin werd besloten 5.000 asielzoekers toe te laten en wil de EU 150.000 personen terug sturen naar hun landen van herkomst, hetgeen ons rijkelijk optimistisch en uiteraard niet haalbaar lijkt.

Hier de video van de Zwitserse “IND” , of het helpt is de vraag, maar er wordt in ieder geval actie genomen.

Bron: Geen Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s