De immorele inhumane linkse socialistische asieligheidsindustrie

Screenshot_17Arme vluchtelingen” bellen met  hun mobieltjes naar huis dat ze ‘binnen zijn’ nadat ze uit zee gepikt werden door de Spaanse marine.

Het klinkt natuurlijk allemaal prachtig, het gekrakeel van de linkse asiellobby dat iedereen recht heeft op een menswaardig bestaan. Natuurlijk. In een ideale wereld zou dit ook zo moeten zijn. Maar helaas daar leven wij niet in.

De linkse ‘goede doelen’ industrie heeft er namelijk al meer dan 50 jaar een handje van om in politieke en in humanitaire zin boevenbendes aan de macht te helpen en te houden. Wij sponsoren namelijk met onze gulle giften en onze hulpgoederen menige oorlog tussen rivaliserende bendes die de macht grijpen in met name Afrikaanse landen. Wij zorgen er op dezelfde wijze al even zolang voor dat het volk alleen maar passief toekijkt en de handen ophoudt. De linkse ‘goede doelen’ gedragen zich als de ‘blanke redders’, maar alles dat men doet is deze ellende in stand houden.

Ondertussen breekt in het ene na het andere werelddeel oorlog na oorlog uit. Doorgaans religieuze oorlogen, of in ieder geval onder het mom van religie, en in 90 zo niet meer procent van de gevallen zijn deze van islamitische aard. Maar dat mogen wij niet zeggen want dat zou niet alleen xenofoob, racistisch maar ook etnocentrisch zijn. Ziedaar, het evangelie van de linkse kerk. Iedere cultuur zou gelijk zijn aan de onze. Iedere cultuur en religie zou van even grote waarde zijn als de onze. We kennen het als multiculturalisme en als politiek correctisme. De linkse religieuze dogma’s.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Bron: EJ Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s