De VNL een alternatief voor de PVV ? ( + video)

Brampoliticus

Ofschoon de verkiezingen nog ver verwijderd zijn, zeker daar de PvdA telkens weer handig gebruik  weet te maken van de wens van Rutte om de rit van zijn huidige kabinet vol te maken en de geschiedenis in te gaan , d.w.z. volgens eigen zeggen als de premier van het beste kabinet dat Nederlands sinds de 2e wereldoorlog gehad heeft, begint men zich op verschillende plaatsen al warm te lopen.

Dan hebben wij het liever niet over de Ondernemers Partij van Hero Brinkman. Brinkman , oud PVV kamerlid, die ondanks het feit dat hij na zijn verdwijnen uit de Kamer ONMIDDELLIJK weer aan de slag had gekund bij de Amsterdamse politie , hij had een zgn, terugkeercontract, gaf er de voorkeur aan de Nederlandse belastingbetaler door de wachtgeldregeling waar hij recht op had, eerst maar eens flink te laten betalen, waardoor  Hero zijn boerderij wat op kon knappen, iets waar hij nooit de tijd voor had. Maar goed een aantal onbekende ondernemers presenteerde de nieuwe partij zich in de Haagse Nieuwspoort, terwijl een paar deuren Verder Voor Nederland ( VNL ) met de nieuwe lijsttrekker Bram Moscovicz hetzelfde deed.

De VNL het gedachtenkind van eveneens 2 uitgestapte PVV leden, Bontes en van Klaveren die samen de gelijknamige groep vormen in de Tweede Kamer en als VNL na de komende verkiezingen verder wilden gaan. Het heeft niet zo mogen zijn, want opeens nadat de om geld en activiteiten verlegen Bram Moskowicz ten tonele verscheen was de eerste ruzie in VNL al een feit. Louis Bontes noemde het zeer  netjes een “incompatibilté des humeurs” , wij zouden gewoon zeggen, ik kon met Bram niet door een deur, en wordt Moskowicz nu ( voorlopig) de list lijsttrekker van VNL.

U ziet het , de politiek is een dankbare verzamelplaats van mannen en soms een vrouw, die om wat voor reden het in de echte maatschappij niet (meer) voor elkaar krijgen en dan uitwijken naar het politieke sanctuarium, waar het goed financieel toeven is.

U kent onze argwaan en duidelijke allergie als het gaat om politici, ofschoon wij ons natuurlijk realiseren dat zij nodig zijn om een land te besturen. Echter het feit dat een land dienen voor de meesten onder hen meer betekent “er zelf beter op worden” ongeachte de politiek kleur doet ons altijd huiveren als weer een nieuw gezicht in het visier komt.

Neem als voorbeeld Henk Krol, ook gedreven door financiële noden, die zich opeens opwerpt als de verdediger van de ouderen belangen. En nu Bram, zich vlot door het verkeer bewegend in zijn weliswaar 2e handse Maserati van € 80.000. De enige , die het ook eens in de politiek wilde proberen, en dat gelukkig niet voor de centen hoefde te doen was de toen al Multi miljonait Herman Heinsbroek, die de politieke slangenkuil al heel snel voor gezien hield.

Is VNL een alternatief voor de volgers van de PVV die inmiddels de buik vol hebben van het oeverloze getwitter en de one-liners van Geert Wilders. Zijn eenmanspartij daalt zienderogen in volgelingen en dat is op zich spijtig, daar het zeker als het gaat om de Nederlandse identiteit te bewaren voor ons land aan goede ideeën, dit bij de PVV niet ontbreekt. Maar daden daarentegen ontbreken wél en veel mensen zijn het wederkerende geblaat van Wilders beu en zijn zeker niet gecharmeerd van zijn overdreven liefde voor Israël.

Moskowicz schreef met een goede timing een open brief aan Mark Rutte. De brief werd gepubliceerd door de Volkskrant maar is uiteraard ook te lezen op de website van VNL. En zoals te verwachten gaat VNL in op de zorgen van veel Nederlanders t.a.v. de immigratie, de slaafsheid aan Brussel en de integratie, die ook maar niet echt van de grond komt. Zaken die voor het oprapen liggen, maar die door Bram c.s. in een nieuw glad gepolijst jasje worden gestoken, iets wat je Moskowicz wel toe kunt vertrouwen.

Maar varen wij met VNL nu een nieuwe koers of keek Bram even naar Henk en dacht, ja dat is ook een manier om de schoorsteen weer wat te laten roken ?

Zouden wij nu eens een ( aankomende ) politicus en zijn partij kunnen vertrouwen, zouden wij zeggen, prima zaak die VNL. Geen heethoofdige blaters en schreeuwers , ofschoon het er dan steeds maar om een gaat. Op het eerste oog een partij van nette mannen, ofschoon er dan gelijk weer een vraag opduikt, wat doet een ex secretaresse van haar vader en daarna 9 jaar  TV omroepster bij TV Limburg  in dit gezelschap? Wij hebben het dan over Laurence Stassen , ex PVV Europarlement lid en in die tijd onzichtbaar. Zou vader Stassen weer even in de buidel getast hebben en voor zijn dochter weer een entree kaartje gekocht hebben ?

Wij weten het niet, maar voordat u de VNL slikt, raadpleeg de bijsluiter of consulteer uw apotheker of arts. En om u toch even een idee te geven wie de adviseuse van VNL is, althans zoals het op de website van VNL staat, kijk hier even naar haar Maidenspeech die zij gaf toen zij namens de PVV haar intrede deed in het Europarlement, U ziet net als op de TV, alles aflezen.

Bron: Geen Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s