Massa immigratie financiële nekslag voor Europa

eucrash

De Duitse journalist en auteur Udo Ulfkotte toont met harde, afschrikwekkende feiten en statistische bewijzen aan dat de massa immigratie uit moslimlanden als een financiële molensteen om de nek van Europa hangt. De gevolgen voor onze samenleving zullen desastreus zijn. Onze sociale voorzieningen zullen op den duur onhoudbaar worden en compleet instorten. Het welvaartsniveau zoals we dat al tientallen jaren gewend zijn zal voorgoed verdwijnen.

Opstanden zoals we de afgelopen jaren in de VS hebben zien ontstaan zullen in Europa amper te beheersen zijn. Op de politie werd jarenlang bezuinigd. Bovendien mag die veel minder dan de Amerikaanse collega’s. Veel ‘lichte’ criminele vergrijpen worden niet meer vervolgd of niet eens meer geregistreerd.

EU gaat volksopstanden hardhandig neerslaan
De EU richtte in het geheim de European Cooperation Group on Undercover Activities (ECG) op, waar de politiek ‘natuurlijk’ lange tijd geen weet van had. De ECG houdt zich bezig met spionage en treft voorbereidingen om volksopstanden met harde hand neer te slaan. Tegelijkertijd maken de EU-landen het mogelijk om in eigen land tijdens een ‘interne noodtoestand’ het leger in te zetten om de orde te handhaven.
Het project ‘EU-SEC’ werd speciaal opgezet om grote politieke protesten in kaart te brengen en uiteindelijk te kanaliseren. EU-SEC verspreidt niet alleen pro-Brusselse propaganda, maar zal tevens de persvrijheid beperken en reisverboden voor Europese burgers instellen zodra de eurocraten dat nodig achten. Met het EU veiligheidsproject GODIAC kunnen ook grensoverschrijdende onlusten worden aangepakt.
Precies om die reden werd de European Gendarmerie Force opgericht, een inter-Europese militaire politie die in heel de EU kan worden ingezet om ernstige rellen en opstanden te bestrijden. Ondertussen houdt de geheime politie van de EU alles en iedereen nauwlettend in de gaten, zodat tijdig kan worden ingegrepen. Aan het post-, brief- en emailgeheim houdt de EU zich dan ook al lang niet meer.

Oorlogsscenario’s
In Brussel liggen eveneens gedetailleerde plannen klaar voor strenge kapitaalcontroles en gedwongen onteigeningen van bezit en geld, die zullen worden geactiveerd zodra de grote euro-crash een feit is. Er zijn zelfs heuse oorlogsscenario’s opgesteld.

Als u nog steeds blijft denken dat deze voorbereidingen en beperkingen van de vrijheid en privacy van de burger normaal zijn, dan zult u ruw wakker worden geschut als ‘Baltimore’ plotseling op grote schaal in Europa losbarst. Zoals gezegd kan dat in theorie nog (maximaal) 15 jaar duren, maar de bom kan ook al volgende week barsten.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/05/Euro-crash-VS-en-Britten-bereiden-evacuatie-burgers-uit-EU-voor

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s