Terreur werkt: Media censureren deze cartoons Mohammed na aanslag in Texas

Een voormalige moslim won met dit prentje de Muhammed Cartoon wedstrijd: ‘Jij mag mij niet tekenen!’ ‘Daarom teken ik je.’ Voor enkele andere cartoons zie het artikel.

De reguliere media hebben islamitische terreurgroepen een duidelijke boodschap gegeven: terreur werkt. Nadat twee ‘lone wolf’ ISIS-terroristen in Garland (Texas) een cultureel centrum hadden aangevallen waar cartoons van Mohammed tentoon werden gesteld –en waar PVV-leider Geert Wilders net was vertrokken-, besloot de Britse Daily Mail onmiddellijk om deze afbeeldingen op de persfoto’s zwart te maken en later zelfs geheel van zijn website te halen. Het Westen, ooit boegbeeld van de vrijheid van meningsuiting, buigt dus opnieuw voor extremisme, intimidatie, moslimterreur en geweld.

Het American Freedom Defense Initiative had een prijs van $ 10.000 uitgeloofd voor de beste cartoon van Mohammed. De afbeeldingen werden tentoon gesteld in het Curtis Culwell Center in Garland (Texas). De prijsvraag werd gewonnen door een voormalige moslim.

‘Sharia is Light’ offert zichzelf voor Allah

Twee moslims, waarvan later werd bevestigd dat ze zich aan ISIS hadden verbonden openden buiten het gebouw het vuur en verwonden daarbij een bewaker. Beide terroristen kwamen om het leven tijdens een vuurgevecht met de toegesnelde politie.

Een kwartier voor de aanslag twitterde een jihadist die zich ‘Sharia is Light’ noemde dat hij zich zou gaan opofferen voor Allah. Deze moslim bleek reeds bij de FBI bekend vanwege banden met terreurorganisaties. (2)

Laffe media maken cartoons zwart:

Na de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs in januari gingen ook The Telegraph, CNN, NBC, MSNBC en The New York Times ertoe over om cartoons over Mohammed voortaan te censureren.

‘Westen kruipt door het stof’

‘Dit is het probleem van het Westen van vandaag. Dit is waarom het Westen in grote moeilijkheden verkeert,’ schrijft de bekende islamcriticus Robert Spencer. ‘Dit is de heersende lafheid en lafhartigheid… Dit laat enkel zien dat gewelddadige intimidatie, bedreigingen en moorden werken. Hiervoor door het stof gaan is het tegengestelde van wat de journalistiek zou moeten doen.’

Een andere inzender van de cartoon wedstrijd: ‘Islam – Religie van Vrede’:

Lees verder>>>>  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/05/Terreur-werkt-Media-censureren-deze-cartoons-Mohammed-na-aanslag-in-Texas

Bron: xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s