Het is nu officieel: NL geeft bed, bad en brood aan de hele wereld

P1460216

Door Joost Niemöller

De Nederlandse rechter heeft besloten wat iedereen al aan zag komen: Het met veel spektakel gesloten kabinetsakkoord over bed, bad en brood kan in de prullenbak.

Iedereen die er ooit in is geslaagd om op Nederlands grondgebied te komen (niet zo moeilijk zonder EU grenzen) en zijn paspoort heeft weggegooid en zegt dat hij een asielzoeker is zal tot in de lengte der dagen opvang krijgen van de Nederlandse overheid. Ook als hij na eindeloze miljoenenvretende asielprocedures het tenslotte toch nog zo bont heeft gemaakt dat hij geen verblijfsvergunning krijgt. Die verblijfsvergunning doet er helemaal niet toe. Je zet gewoon ergens je tentje op en krijgt voor de rest van je leven bed, bad en brood, en op den duur wordt je vanzelf zo’n schrijnend geval dat je ook huis, uitkering, school, ziekenhuis enz enz krijgt.

Dat is de essentie van ons ‘immigratiebeleid.’ Zorg dat er ergens een EU grens passeert. Daarna geldt de regel: Binnen is binnen. Kies het land uit met de hoogst ontwikkelde verzorgingsstaat dat de minste mensen terugstuurt. Zweden. België. Nederland.

Het Nederlands kabinet heeft er verder niets meer over te zeggen. Rechters interpreteren EU regels en ze doen dat altijd in het voordeel van de asieleisers. De VVD kan een potje stoer dan wat ze willen over het al dan niet bestaan van een uitgang, maar in werkelijkheid is dat allemaal gelul voor de bühne.

In Nederland geldt het gewoonterecht van de PvdA: Er bestaan geen illegalen. Alle wereldburgers hebben recht op een plekje in Nederland. En u gaat daarvoor betalen. Omdat u namelijk knettergek bent.

Er zijn nu 7 miljard mensen op aarde.

Nederland is 41.543 vierkante kilometer. Waarvan 18 % water.

Trek je de stadstaten en enkele overbevolkte eilanden af, dan is Nederland nu al een van de meest dichtstbevolkte landen ter wereld.

Doe de wiskunde.

Maak dat je hier wegkomt.

Bron: De Nieuwe Realist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s