Vandaag bekend: de EU gaat de ondergang van het Avondland versnellen

P1040642Door Joost Niemöller

Het aantal ‘asielzoekers’ in de EU is gestegen met 40%, zo blijkt uit recente cijfers van het CBS en Eurostat.

Deze zogenaamde ‘asielzoekers’ zijn in werkelijkheid ‘asieleisers’,  die niet van plan zijn ooit nog te vertrekken als ze op EU grondgebied zijn gekomen. Het zijn bovendien bijna allemaal moslims, die niet van plan zijn om te integreren, maar die hun moslimwaarden op gaan leggen aan de Westerse samenleving, voor zover van dat laatste nog sprake is.

De enorme toename van deze intocht van moslims heeft in Europa niet geleid tot enige verontwaardiging, angst of woede. Integendeel. Het wordt met grote gelatenheid ondergaan. Wij lijken hier allemaal van mening te zijn dat deze moslims nu eenmaal ‘mensenrechten’ hebben en dat deze ‘mensenrechten’ er ook uit kunnen bestaan dat ze andermans cultuur mogen kapotwalsen.

Trouwens, zelfs als men er hier anders over dacht, dan zijn de democratische mogelijkheden afgepakt er nog iets aan te doen. De rechten op immigratiebeleid liggen geheel bij het bureaucratische waterhoofd in Brussel. De beslissers worden niet rechtstreeks gekozen en kunnen niet door het volk worden afgezet. Hun besluitvorming vindt achter de schermen plaats.

Lees verder Vandaag bekend: de EU gaat de ondergang van het Avondland versnellen

Bron: De Nieuwe Realist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s