De discriminatie van eigen burgers door de Nederlandse kabinetten

die

Al in 2004 was de toenmalige CDA fractievoorzitter Maxime Verhagen van mening dat het integratiebeleid in ons land volledig is mislukt. Hij liep daarbij vooruit op het rapport van VVD-er Stef Blok, waarin overigens de zelfde conclusie werd getrokken. Opvallend is wel het bekende gezegde in Den Haag  “de pot verwijt de ketel  dat hij zwart ziet”, want zeker met een CDA coalitie werd er krachtig gewerkt aan een volledige mislukking.

Verhagen liet het niet daarbij want zei hij; ” wij kunnen constateren dat allochtonen in Nederland verkeerde lijstjes aanvoeren, WAO, bijstandsuitkering, WW, huiselijk geweld, criminaliteitscijfers, school- en leerachterstand”.  Van de derde generatie migranten trouwt 75 procent met een partner uit hun eigen oude land.

In 2014 , dus 10 jaar later , was de mening van Verhagen inmiddels overgenomen door het merendeel van echte Nederlanders. Slechts een klein deel, 14% PvdA en D66 stemmers zagen de integratie als iets positiefs.  En nog even doorvragend, gaven de 56% van bevraagde Nederlanders die van mening zijn, dat de integratie volkomen mislukt is aan dat de “hoofdschuldige” hiervan de PvdA is. E.e.a. volgens een onderzoek van Maurice de Hondt bij 2.500 Nederlanders.

Maar ook zonder dergelijke “onderzoeken”, zij wij van mening dat de cijfers in grote trekken datgene weergeven wat de gemiddelde echte Nederlander denkt over het regeringsbeleid  van de afgelopen 10 jaar.

Lees verder>>> http://www.geennieuws.com/2015/05/de-discriminatie-van-eigen-burgers-door-de-nederlandse-kabinetten/

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s