ZWITSERLAND HET WELVARENDSTE DEMOCRATISCHE LAND VAN EUROPA!

Europa is een zinkend schip! Het heeft de hoogste werkeloosheidspercentages, die nóg steeds blijven stijgen. De Staatsschulden zijn gigantisch. De economie is volledig ingestort! De onvrede van het volk wordt steeds groter!

Alle landen van Europa? NEEN! Zwitserland bloeit en gedijt!
Zwitserland heeft de hoogste lonen, de hoogste staatsstabilileit en de hoogste welstand! Zij hebben dit alles, hun vrijheid en democratie te danken aan het feit dat zij vanaf het begin via een (democratisch) referendum NEEN tegen de desastreuze EU hebben gezegd! (dit referendum hebben ze hier in Nederland overigens verboden en de makke schapen op deze wijze gedwongen om zich bij de vernietigende EU aan te sluiten)! En NIEMAND van dit kuddevolk heeft geprotesteerd, ondanks de vele waarschuwingen, van realistische burgers, waaronder eunmask (https://eunmask.wordpress.com/?s=dodelijke+eu )

Bern onderhandelt nu met de EU over een zogenaamde “raamovereenkomst”. Deze overeenkomst is niets meer dan een overeenkomst voor onderwerping aan de EU.
Zwitserland, trap alsjeblieft niet in deze dodelijke valkuil. Vertrouw de EU niet! Leer van de fouten van het Europese kuddevolk…

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s