Vluchtelingen verzuipen terwijl, NATO ministers zuipen ( Video)

Belek

Terwijl er iedere dag gelukszoekers en echte vluchtelingen ?? tijdens een overtocht van o.a. Libië naar Italië verdrinken, vierden de mannen en vrouwen die zeggen de oplossing voor het probleem te willen vinden, de ministers van defensie van de NATO landen in de Turkse badplaats Belek een gezellig feestje.

En terwijl wij tevergeefs op de bijgaande video uitkijk hielden naar ons nationale feest- en inneemvarken bij uitstel, Sjaan Hennis en haar niet zo snel konden ontdekken, was het feest in het restaurant waar de mannen en vrouwen uitgeput bij moesten komen van de dagelijkse beslommeringen.

De NATO voorzitter, de voormalige Noorse premier Jens Stoltenberg, de opperbevelhebber van de NATO troepen in Europa, de Yank Philip Breedlove en een aantal andere NATO stamhoofden dansten en zongen “We are the World” , een zeer toepasselijk liedje onder deze omstandigheden, waar ook de EU ” Minister van Buitenlandse Zaken ” Federica Mogherini niet ontbrak.

Mogherini studeerde politicologie aan de Sapienza-universiteit in Rome waar ze afstudeerde op een scriptie over de relatie tussen religie en politiek binnen de islam. Haar politieke carrière als Italiaanse Minister van Buitenlandse  Zaken duurde welgeteld ZES MAANDEN, hetgeen bij de EU een ruimschootse ervaring is om de EU wereldwijd te vertegenwoordigen.

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s