EUROPA WORDT GEREGEERD DOOR COMPLETE IDIOTEN! (1)

epa03996904 A handout photo made available on 20 December 2013 by the UN Mission in South Sudan (UNMISS) shows South Sudan civilians, who fled the violence, waiting outside UNMISS compound in Bor, capital of Jonglei state, South Sudan, 18 December 2013. Three Indian soldiers in the United Nations peacekeeping mission to South Sudan were killed in an attack on 19 December, the first UN casualties since the ethnic-based violence began on 15 December in the capital, Juba. Hundreds of people died during the violence this week, while several hundred others fled the area.  EPA/HAILEMICHAEL GEBREKRSTOS/UNMISS/  HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

Vluchtelingencrisis: Europa kan en wil het probleem niet oplossen!
Een extra boot en vliegtuig in de Middellandse Zee om vluchtelingen te redden, dat is het wel zo’n beetje qua uitkomst van het EU-spoedberaad. Intussen blijft de deur van het krakkemikkige huis Europa wagenwijd open staan.

De gemaakte afspraken zijn vooral voor de bühne. Zo van: ‘Europa doet iets’. Maar ‘Europa’ doet weinig want dat kan én wil het niet.

Europese politiek werkt volgens een curieuze volgorde. Het bestaande huis – de natiestaat – wordt al gesloopt voordat het nieuwe huis – de Europese Unie – een fatsoenlijk dak heeft.

De regeringsleiders van de 28 landen van de Europese Unie kwamen donderdag bijeen in Brussel om te praten over asielbeleid en het redden van vluchtelingen op de Middellandse Zee.
Zo ging het met de euro, en zo ging het met het opheffen van grenscontroles en immigratiebeleid.

Europese binnengrenzen zijn afgeschaft (1995), waarna landen als Nederland fors bezuinigden op douane en Koninklijke Marechaussee.

Maar van Europese grensbewaking is geen sprake. Iedereen kan binnenkomen en wie eenmaal in Europa is, gaat niet meer terug. Zelfs voor afgewezenen is er altijd wel een generaal pardon en is er altijd wel een land dat opvang biedt.

Want behalve nationale grenscontroles is ook nationaal asielbeleid de facto opgeheven zonder dat daar een effectieve Europese variant voor in plaats is gekomen. Geen wonder dat honderdduizenden Arabieren en Afrikanen proberen naar Europa te komen. Binnen is blijven.

Voor de veiligheid hoeven zij niet naar Europa – grote delen van Afrika en de Arabische wereld zijn veilig. Maar voor een perspectiefrijk leven is Europa logischerwijs the place to be.

Zelfs voor wie niet slaagt is er een gratis huis, uitkering en zorg. Neem ze hun wens naar Europa te komen eens kwalijk.

Mensen in Mali geven tegenover ThePostOnline toe dat het vooral economische redenen zijn die hen aanzetten tot het ondernemen van de bizarre tocht naar Europa.
Waarom vluchten deze mensen niet naar het rijke Saudi Arabië, een continent dat notabe naast hun deur ligt!

Een paar voorbeelden van deze Asielgekte!

Stichting Vluchtelingen Welkom: ‘Neem een asielzoeker in huis’

Politierapport asielzoekers ( slechts het topje van de ijsberg).  http://www.refdag.nl/oud/bin/010126bin78.html

Minister roept senioren op om peetvader te worden voor asielzoekers! (Senioren die door de asielgekte geen cent meer hebben om te overleven)
http://www.geennieuws.com/2015/03/minister-roept-senioren-op-om-peetouder-te-worden-voor-asielzoekers/

Europese media zwijgen over verkrachtingsgolf door immigranten en asielzoekers.
http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/04/Europese-media-zwijgen-over-verkrachtingsgolf-door-immigranten-en-asielzoekers

Bron: http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/4/Europa-kan-en-wil-het-vluchtelingenprobleem-niet-oplossen-1752509W/

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s