Eerste IS-terroristen al in Europa binnengedrongen via asielboten?

Zijn de voortekenen van de islamitische invasie in Europa al zichtbaar?

Om te bewijzen dat IS al in Europa zit tonen zij hier dit bericht!

Rome.IS

Op de met de hand geschreven briefjes – met stations en bezienswaardigheden op de achtergrond – is het duidelijke bericht te lezen: “De Islamitische Staat in Rome. We zijn in jullie straten.”
Op een andere verkondigen ze: “We zoeken doelwitten en observeren ze. We wachten op het uur nul.”

Officieel is de echtheid van deze beelden nog niet bevestigd.

Al geruime tijd waarschuwen Libische veiligheidskringen de Europeanen voor de mogelijkheid dat IS zijn mannen onherkenbaar onder de vluchtelingen mengt. De minister van Informatie, Al Gawari, verklaarde tegenover het Italiaanse persbureau ANSA: “De komende weken zullen er met de boten niet alleen vluchtelingen aankomen, maar ook IS-strijders.”

Ook de regeringsadviseur Abdul Basit Haroun waarschuwt in een radio-interview met de BBC: “De IS werkt samen met de eigenaren van de boten. Ze gebruiken hun boten om hun strijders Europa binnen te sluizen. Ze komen op de boten, blijven onder elkaar, zijn absoluut overtuigd van zichzelf en kennen geen angst. De Europese politie kan niet zien wie een vluchteling is en wie een IS-strijder.”

De EU-grensautoriteiten zijn gealarmeerd, dat met de toenemende aantallen vluchtelingen ook de waarschijnlijkheid toeneemt dat de IS-strijders Europa binnen sijpelen. Frontex waarschuwde in een bericht: “Na hun redding zetten de strijders hun reis door de EU-lidstaten volledig onontdekt voort. Dat kan een enorm veiligheidsprobleem worden.”

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s