Demonstreren, maar alleen als het gezellig is.

gezellig

Wat zijn wij toch een lief , gezellig volkje. De economie trek weer aan, althans als wij de sprookjes vanuit den Haag, braaf overgenomen door de MSM geloven, dus er is in ons land in tegenstelling tot de rest van de EU geen vuiltje aan de lucht. Demonstreren ? Waarvoor en waar tegen ?

Omdat een staatssecretaris die zijn moeder in haar eigen uitwerpselen laat liggen de PGB niet op de rit krijgt en daar nu om het kabinet, zijn partij de PvdA en niet te vergeten de positie van de premier ( hebben wij die trouwens nog en waar zit hij ? ) veilig te stellen, gewoon een gesprek hierover  met de Tweede Slaapkamer  gewoon een week verschuift en de Kamer dat slikt. Moet kunnen, want ach waar hebben wij het in feite over.

Protest ? Nou ja een paar dames uit de Zorg, die voor niets naar Den Haag waren gekomen, maar het was wel gezellig ! En daar gaat het in ons land om ! Gezelligheid, waarbij het doel, het demonstreren in feite bijzaak is.  40.000 onderwijzers willen het wat beter hebben, dus een protestbijeenkomst in de Amsterdamse Arena. Wij weten niet of u zich de beelden nog kunt herinneren, het leek op een schooluitstapje. En… het mocht niets kosten, geen vrije dag inleveren, voor een gratis natje en een droogje moest gezorgd worden, want anders geen onderwijzer te bekennen. Kortom het moest gezellig zijn, oude collega’s ontmoeten, even bijkletsen, even ouwe hoeren, gewoon Nederlands.

Lees verder>>>  http://www.geennieuws.com/2015/05/demonstreren-maar-alleen-als-het-gezellig-is/

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s