Moslims bedreigen de burgemeester van Antwerpen

Screenshot_30
Bart De Wever

(Vertaling: E.J. Bron)

Radicale moslims hebben gedreigd de burgemeester van Antwerpen, Bart De Wever, te vermoorden, mocht hij zich niet tot de islam bekeren. In het centrum van Antwerpen werd op een plein een dreigbrief aan De Wever opgehangen. De politicus had daarvoor herhaaldelijk gewaarschuwd voor een bedreiging door het islamitisch extremisme.

Tegenover de Vlaamse tv-zender VTM zei Bart De Wever zondag dat nog moest blijken hoe serieus men deze bedreiging zou moeten nemen: “Ik heb altijd al voorspeld dat we de bedreigingen uit de hoek van de extremistische islam niet zo snel zouden kwijtraken. Dat hebben we jarenlang verwaarloosd. Nu is dit gezwel na Syrië weer opengebroken en er zal nog veel etter uitkomen tot we het kwijt zijn.”

De voorzitter van de Vlaamse nationaal-democraten N-VA en burgemeester van Antwerpen krijgt al enige tijd persoonsbescherming. Het OACD, het coördinatie- en analyseorgaan voor terreurbedreiging in België van de staat, bepaalt aan de hand van screenings het niveau van de bedreiging. In het geval van Bart De Wever is deze bedreiging dusdanig acuut dat hem persoonsbescherming werd verleend, zoals hij tegenover VTM aanduidde.

Bron:
www.pi-news.net

Bron: E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s