Al Jazeera roept op tot genocide Alevieten. Letterlijk!

al Jazeera

Door Joost Niemöller

We kennen hier Al Jazeera alleen maar van de Westerse versie. Een soort BBC, zwaar politiek correct, zwaar multiculti. Zo’n zender waarop beweerd wordt dat de islam en de vrijheid van meningsuiting heel goed kunnen samengaan. Een pleidooi voor de zogenaamde gematigde islam dus.

In het Midden Oosten zendt Al Jazeera, vanuit Quatar, uit in het Arabisch. Dan toont de zender een heel ander gezicht. In schreeuwende, opjuttende stijl roept bijvoorbeeld in het onderstaande filmpje deze presentator letterlijk op tot het afslachten van alle Alevieten. En hij kiest dus onverbloemd de kant van ISIS. Hij doet dat op een manier die doet denken aan de Hutu haatradio in Ruanda.

Ook blijkt uit een poll dat de kijkers naar Al Jazeera er precies zo over denken. Niet zo vreemd want het publiek van Al Jazeera steunt in overweldigende aantallen ISIS.

Bizar genoeg zit in de studio ook nog een Syriër die met feiten iets mag tegensputteren, maar hij wordt telkens op zeer botte wijze onderbroken door de presentator die op blijft roepen tot de gewelddadige dood van alle Alevieten.

Je gelooft gewoon niet wat je ziet.

Dit is dus de zender waarvan de journalisten door de Westerse elite met prijzen worden beloond.

Bron: De Nieuwe Realist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s