islamisering: mohammedaanse oproep tot jihad vanaf moskee Schilderswijk

DEN HAAG – De PVV roept het college op de oproep tot gebed van de Mimar Sinan Camii-moskee per direct te laten stoppen. De partij ziet deze overlastgevende oproepen als een uiting van de verdergaande islamisering van Den Haag welke moet worden tegengegaan.

Vandaag meldt de Telegraaf dat de Haagse moskee in hartje Schilderswijk vanaf morgen gaat oproepen tot het gebed middels luidsprekers. Het initiatief is een aantal buurtbewoners totaal in het verkeerde keelgat geschoten, maar het lijkt er niet op dat de gemeente voorlopig zal ingrijpen. “Dit valt onder de vrijheid van godsdienst”, zo liet een woordvoerster weten aan de krant.
01Terwijl de Partij van de Eenheid op Twitter jubelt dat het ‘een goede zaak is’, zijn omwonenden van het gebedshuis aan het Tenierplantsoen allerminst te spreken over de komst van de luidsprekers. Ook de PVV walgt van de ontwikkeling. Fractievoorzitter Léon de Jong: “Oproepen tot gebed via luidsprekers van moskeeën horen niet in Nederland. Het is een provocatieve uiting van de verdergaande islamisering in Den Haag welke een halt moet worden toegeroepen. We mogen er overigens toch ook vanuit gaan dat moslims kunnen klokkijken dus het is ook nog eens totaal overbodig!”
01
Bron: Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s