Toestroom vluchtelingen: Nederland en Europa importeren moslimoorlog tegen christenen

Twee derde christelijke asielzoekers in Nederland met dood bedreigd door moslims – Duitse wachtcommandant: Burbach (bij Koblenz) ‘oncontroleerbaar en wetteloos’ door jaarlijks honderden aanvallen van moslims op christenen

Moet je als christen vanwege het islamitische geweld in het Midden Oosten en Afrika naar Nederland vluchten, krijg je van moslims nog dit soort bedreigingen: ‘We zullen jou vermoorden en de kerk zal jou niet redden’. Inzet: Uit peiligen blijkt steeds weer dat de extremistische minderheid wordt gesteund door 2/3 tot ¾ van de ‘gematigde’ meerderheid.

De Evangelische Omroep  besteedde onlangs aandacht aan een onderzoek van de Stichting Gave, waaruit blijkt dat twee derde van de christelijke asielzoekers in Nederland te kampen heeft met doodsbedreigingen door moslims. Driekwart van de christenen wordt gediscrimineerd, en een derde krijgt te maken met fysiek geweld. Ook in andere landen, zoals in Duitsland, is goed te zien dat Europa met het importeren van honderdduizenden islamitische vluchtelingen en immigranten tegelijkertijd hun haat en permanente oorlog tegen het christendom binnenhaalt.

Lees meer…

Bron: xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s