Asielzoekers kosten 860 miljoen euro

Asielzoekers hebben de Nederlandse schatkist vorig jaar ruim 860 miljoen euro gekost. Dat schrijft het kabinet in antwoord op vragen van de PVV hierover.

Ruim de helft van dat bedrag ging naar het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA), dat opvang en begeleiding regelt van asielzoekers. De partij van Geert Wilders had erop aangedrongen de asielkosten inzichtelijk te maken.

Telegraaf >>

Ik denk dat het veel meer kost. In de papieren van een asiel-jihadi die ik twee dagen terug liet zien krijgt de asiel-jihadi binnen een paar maanden een Nederlands identeitsbewijs en een woning, en verdringt hij een Nederlander van de woningmarkt, hij krijgt 2000 euries van de gemeente, en wekelijks een toelage van het COA. Met dat Nederlandse identiteitsbewijs zal hij uit de cijfers voor asielzoekers verdwijnen en niet meer meetellen als kostenpost. Maar dan pas beginnen de zorgkosten en de uitkeringskosten en alle andere “rechten” op kosten die ze blijkbaar gratis en voor niks hebben. Levenslang !

In plaats van dat ze hun eigen land opbouwen hebben ze daar misschien wel oorlogsmisdaden begaan, want dat staat niet op iemands voorhoofd geschreven. Op de vlucht voor hun leven zijn ze niet, anders hadden ze hun vrouw en kinderen niet achtergelaten. 80% is tenslotte man. Het merendeel als je die dobberboten ziet zijn dobbernegers en geen dobbersyriërs, ze komen dus niet eens uit oorlogsgebied. Mohammedanen zijn achterlijk, maar donker Afrika is zo mogelijk nog een groter hellhole.

Het is een kwestie van tijd, en dat is niet ver meer af, voor het hier ook in een hellhole veranderd is. Als je er maar genoeg van importeert … En onze hele politieke kaste is er schuldig aan. Als we niet als de bliksem met ze afrekenen en deze gang van zaken stoppen dan is het te laat. Over 50 jaar zal Nederland niet meer bestaan. Onze geschiedenis zal uitgewist worden en ons volk gegenocideerd.

Bron: Fubar

Een gedachte over “Asielzoekers kosten 860 miljoen euro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s