De uitkerings-jihad in Europa

Screenshot_30

(Door: Soeren Kern)

In Denemarken hebben meer dan 30 Jihadisten werkloosheidsuitkeringen ter waarde van € 51,000,- terwijl zij in Syrië vechten voor IS, zo blijkt uit inlichtingendocumenten.

Deze fraude, op 18 mei gerapporteerd door Television 2 Danmark, kwam slecht zes maanden nadat de krant BT onthulde dat Denemarken werkloosheidsuitkeringen betaalde aan 28 Jihadisten die in Syrië streden aan het licht.

De onthullingen tonen aan dat islamisten hun uitbuiting van het Europese sociale zekerheidssysteem om hun eigen activiteiten te financieren, voortzetten. Dit alles kost de Europese belastingbetaler mogelijk miljoenen euro’s per jaar.

Volgens Television 2 Danmark werd de fraude ontdekt, nadat de Deense inlichtingendienst PET informatie over onbekenden Deense Jihadisten begon te delen met het ministerie van Werkgelegenheid om te bepalen of deze individuen inderdaad ww-uitkeringen ontvingen.

Gezien als percentage van de gehele bevolking is Denemarken, op België na, de op één na grootste leverancier van Europese Jihadisten. Volgens een rapport van het Centrum voor Terrorisme Analysen, onderdeel van PET, zijn sinds het begin van de burgeroorlog in 2011 minstens 115 Denen als strijders naar Syrië en Irak vertrokken. Het rapport stelt dat:

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Bron: EJ Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s