EURMAGEDDON!

eurmageddon

Gerelateerde citaten:

– Koeweit en de Verenigde Arabische Emiraten laten verkondigen dat de “opname van vluchtelingen sociale onlusten en instabiliteit zouden creëren” en daarom afgewezen zou moeten worden. Gelijk hebben ze, maar dat zou dan toch ook voor Europa moeten gelden. Echter, u en ik worden wat betreft dit existentiële punt helemaal niet gevraagd en onze politici verrekken het aan u te vragen. De resultaten van een referendum zou hen snel weer met beide benen op de grond doen belanden.

– Niemand kan me uitleggen waarom we eigenlijk Arabische vluchtelingen met het islamitische geloof moeten opnemen, die net zo bij onze samenleving en onze waarden passen als benzine bij vuur. Waar is eigenlijk de solidariteit van de Arabische Golfstaten, die dronken gevangen zitten in hun rijkdom en liever eilanden laten maken die niemand nodig heeft, en in het goud baden in plaats van hun door IS en al Qaida bedreigde landgenoten solidair terzijde te staan en hen perspectief te bieden door hen op te nemen.

– Ik heb niets tegen immigratie, integendeel. En dat is vermoedelijk het gros van de bevolking van mening. Maar ik zou graag de kwaliteit van de immigratie kunnen bepalen. En die komt zeker niet uit Syrië of Irak. Het sprookje van het gebrek aan geschoolde arbeiders gelooft toch sowieso niemand meer. En de in de strijd geharde IS-strijder kan door ook niet mee bedoeld zijn. Erg genoeg dat wij vertrokken IS-halsafsnijders opnieuw de binnenkomst mogelijk maken en ons meer zorgen maken om hun rehabilitatie en resocialisatie dan om hun bestraffing. Droomtherapie in plaats van gevangenis, kan het eigenlijk nog gekker?

– Europa wordt steeds meer een etappe voor de gestreste IS-strijders. Ik noem dat ondersteuning tot massamoord. En wie onze geheime diensten bekritiseert en wil beperken, vertegenwoordigt heel duidelijk belangen van onze vijanden. Men heeft 300 potentiële islamitische terroristen geregistreerd. De binnenlandse veiligheidsdienst kampt met personeelstekort, kan deze terroristen nauwelijks bewaken. De prijs van de vrijheid? 

https://ejbron.wordpress.com/2015/05/31/waar-is-de-solidariteit-van-de-islamitische-landen/

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s