( Zuid) Afrikaanse toestanden in Italië

aso

Vandaag willen wij u even de keerzijde laten zien van de door de zieligheidsindustrie en door de MSM dankbaar overgenomen beelden van met name Afrikaanse dobbernegers uit de sub Sahara gebieden. Spijtig genoeg kunnen wij geen ondertiteling voor u verzorgen, maar de beelden spreken voor zich.

Geen sprake van de zieligheid die talloze programma’s zoals Pauw u willen doen geloven, maar een totale anarchie, die lijkt op die in Zuid Afrika, waar de “Suid Afrikaners” inmiddels in een soort vesting wonen, een handwapen onder bereik hebben en er iedere week talloze “blanken “over de kling gejaagd worden.

Inmiddels hebben in Italië in verschillende plaatsen de burgers het heft in hand genomen door het organiseren van zgn. Piazza Pulita ( het schone plein) acties. De acties vermenigvuldigen zich en de Italianen woonachtig in meestal wat kleinere plaatsen in Zuid Italië en Sicilië waar de toevloed van economische gelukszoekers uit de sub Sahara landen een ware plaag is geworden, komen in opstand nu de overheid ze in de steek laat.

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s