Fleur Agema: Hoe de EU onze oude dag vernielt!

fleur
Fleur Agema

Fleur Agema, Kamerlid voor de PVV, heeft zich ingegraven in het zorgdossier, en ze schreef daar een boek over, Verzilveren, Excellente zorg voor minder geld. De eenvoudige redenering van Agema is: Bezuinigingen in de zorg van bovenaf opgelegd, zijn in de praktijk geen bezuinigingen, maar schaalvergrotingen die leiden tot meer overhead, meer fraude, meer verspilling, meer eenzaamheid, meer verwarring, meer ziekten en uiteindelijk tot meer armoede. Er valt zeker veel te bezuinigen in de zorg, maar dit moet juist van onderaf, door het steunen van kleine initiatieven, wegsnijden van de managementslagen, mensen bij elkaar brengen. Ze geeft daar een aantal sprekende voorbeelden van. Agema kwam ooit in de politiek door Pim Fortuyn, die toen streed tegen de wachtlijsten en deze versimpeling centraal stelde in zijn visie.

Fleur Agema is dat nooit vergeten. De geest van Fortuyn waait door haar boek en door haar denken.
In haar boek Verzilveren maakt Fleur Agema duidelijk dat het kabinet in verkiezingstijd met opzet rommelde met CPB scenario’s en zo een paniekbeeld schiep van krankzinnig stijgende zorgkosten. Ze maakt ook duidelijk dat alle ‘moderniseringen’ die door dit kabinet gepresenteerd worden, in feite niets meer zijn dan het gehoorzamen aan de drie procentnorm die door de EU is opgelegd, en alleen in landen als Nederland zijn ze zo gek om dat ook echt te gaan uitvoeren. Met als gevolg dat cijfermatig op macroniveau een bezuiniging wordt opgelegd, die in feite een verarming van de zorg betekent.

Bijvoorbeeld door het afschaffen van de verzorgingshuizen, door de mensen te dwingen om thuis te blijven, waar ze vereenzamen, en middels een enorme bureaucratie en verzakelijking in een wanhopige positie terecht komen.

Zoals Martin Bosma in zijn net verschenen boek over het ANC en gek-links, Minderheid in eigen land, een indeling maakt aan de hand van in Nederland hoog gehouden ‘mythen’, zo opent Fleur Agema ieder hoofdstuk onder het kopje ‘mantra.’ In beide gevallen komt het er op neer dat ons een schijnwerkelijkheid wordt voorgehouden door de zittende politiek. De boeken van Agema en Bosma zijn dan ook beiden ontmaskeringen van de grote leugens die ons voorgehouden worden door de elite: De ANC was geen bevrijdingsbeweging naar een betere, multiculturele wereld, en de hervormingen in de zorg zijn in werkelijkheid een grootschalige vernietiging van onze leefbaarheid nodig voor de financiering van internationalistische belangen.

Deze constatering is ontstellend. De enthousiaste vitaliteit waarmee Fleur Agema de strijd tegen deze kwaadaardige vernieling aangaat verdient ieders grootste bewondering. Begin in elk geval met het lezen van dit belangrijke boek. De schellen vallen je van de ogen.

http://joostniemoller.nl/2015/06/fleur-agema-hoe-de-eu-onze-oude-dag-vernielt/

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s