ZWEDEN IS VOLKOMEN VAN DE POT GERUKT!

zwedenTijdens een parlementair debat afgelopen vrijdag presenteerde hij het drastische voorstel om de gemeenschappelijke garages van huisbezitters om te bouwen tot woongelegenheid voor immigranten die het land binnenstromen.
Dit waanzinnige radicale voorstel werd door de parlementariër Fredrik Schulte, (M), (Moderaterna, liberaal conservatieve), afgelopen vrijdag in de Zweedse Tweede Kamer gepresenteerd. Hij zegt:
– We zouden het fiscaal aantrekkelijk kunnen maken om een gemeenschappelijke garage wat men in bezit heeft om te laten bouwen tot woongelegenheid, appartementen, die ze vervolgens kunnen verhuren aan nieuw aangekomenen, stelt hij tijdens het debat voor, en vervolgt:
– We hebben een groot probleem met gebrek aan huisvesting, de immigratiedienst heeft 9000 mensen die een verblijfsvergunning is toegekend, maar nergens een woonplaats kunnen vinden.

Vervolgens wil Schulte dat een Zweedse familie die zijn garage aan een immigratiefamilie verhuurt moet ageren als een “piloot”, en de immigrant op weg moet helpen in de maatschappij. De hervorming wil hij bekostigen met een extra belastingbetaling, en belastingaftrek voor de sukkel die bereid is zijn parkeergarage om te bouwen tot een moslim getto.

Bron:
http://www.friatider.se/m-forslaget-bygg-om-folks-garage-till-invandrarbostader

Hoe lang denken jullie dat het duurt voordat de Zweden in hun garage mogen wonen en de moslims in hun huizen?

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s