Voormalig Zweeds minister van Financiën: Zweden zal zoals Afrika worden

idiots

De voormalige Zweedse minister van Financiën, Anders Borg, heeft in 2013 verklaard dat hij hoopt dat Zweden over ongeveer tien jaar eruitziet als Afrika. Hij zei dat hij er voordelen inziet dat Zweden steeds meer multicultureel wordt en Afrikaans beoogt.

Tijdens een bezoek in Lagos, Nigeria, deelt hij zijn gedachte met het publiek en verteld hoe wondermooi de Afrikaans vrouwen in hun prachtige kleuren zijn bekleed, en bekritiseert hoe saai en gereserveerd de Zweedse vrouwenkleding is. In een interview met het Zweedse dagblad Expressen bezweert hij dat in tien jaar tijd heel Europa eruitziet als Afrika, en Europa op een hoger niveau komt dan het nu is.

– Je begint het al te zien in popmuziek en andere dingen dat Afrika een aanvang maakt om in een geheel andere manier gehoord te worden. Maar ik denk dat we pas echt een ontwikkeling zullen zien is als we Afrikaanse fastfoodketens in de straten van Stockholm hebben, vertelt hij de krant.

Vijandige en hatelijke uitspraken richting Zweden en dat Zweden moet en zal  multicultureel worden, dat dit beter is dan de oude Europese en Zweedse manier van leven, mag onderhand geen nieuws meer zijn, we hebben het vele malen eerder gehoord. Anders Borg’s baas, oud-premier Fredrik Reinfeldt, zei onder andere: “Zweden is alleen maar barbarij, de rest van de ontwikkeling moet van buiten komen.” Net als Anders Borg verklaarde hij dat het multiculturalisme Zweden tot een meer spannende en interessante gemeenschap maakt, recentelijk wist hij te verkondigen: “Zweden behoort tot de immigranten, niet de zweden”.

rommel: die wens van links-liberaal om Zweden binnen tien jaar als Afrika eruit te laten zien komt gevaarlijk dichtbij, volgens een rapport van de UN is Zweden in 2030 een derde wereld land.
http://ww.rrojasdatabank.info/HDRP_2010_40.pdf)

Bron:

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.668/former-swedish-minister-of-finance-sweden-will-become-like-africa.html

Bron: Slecht nieuws uit Zweden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s