Nederland’s groeiende economie en het geheim hoe u wordt bedonderd

win

Loop door een willekeurige winkelstraat in een willekeurige Nederlandse plaats en wat u ziet zijn steeds meer gesloten winkelpanden. Grote bedrijven zoals deze week IHC moeten duizenden mensen ontslaan en zeker niet omdat het zo goed gaat. Duizenden mensen werkzaam in de zorg komen op staat, zijn wij opeens door de leugens uit den Haag veel gezonder geworden ?

De enige “economie” die wel groeit is die van de asielzoekers, maar dat wordt verzwegen. O.K. wij zouden n.a.v. het voorstel van Jean Claude de Drincker, die wij overigens steeds vaker door overmatig alcohol gebruik wachelend op TV beelden voorbij zien komen, een percentage asielzoekers opnemen van de 40.000, die de EU zomaar wil toelaten, zonder  enige enkele voorwaarden. Misschien herinnert u zich het nog, het was 4 komma nog wat procent en dat waren een kleine 1.800 cultuur verpesters  verrijkers.

Opeens lees je koud een week nadat het aantal bekend werd, dat het er nu ruim 2.000 worden. Reden het percentage is aangepast naar ruim 5% en dat komt alweer door een andere berekeningsmethodiek. In Brussel is men namelijk tot de conclusie gekomen, dat het opeens veel beter gaat in o.a. ons land. Zo maar, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Iedere goochelaar in las Vegas zou verbleken van jaloezie bij dit soort truukjes.

En, maar ach wie let daar nu nog op, is mede de reden dat ons land opeens een naheffing kreeg van een 650 miljoen, die door Distelbloem in zijn onstuimige verlangen om mee te tellen bij de grote EU jongens ook gelijk maar betaald werd. Als beloning mag “den Dijs “nu mee naar de Bilderberg bijeenkomst.

Maar waarom gaat het dan opeens zo veel beter ? Eenvoudig de berekeningsmethode, wij herhalen het nog maar even is gewijzigd en deze nieuwe methodiek wordt ook gevolgd door ons eigen Centraal Bureau voor de Statistiek ( CBS). En daardoor wordt het Nederlandse BIP 45 miljard groter. En hoe komt dat ? Door o.a. de omzet van de illegale prostitutie, de verkoop van drugs en ecstasyproducten ( en de productie daarvan) mee te rekenen, net als muziek en filmpjes die u download via internet. Op eens was het BIP € 643 miljard !

Maar  daar blijft het niet bij. Zelfs onrendabelen, de politici en ambtenaren die toch niet bij dragen tot de economische productie. Maar dat is van  nu af verleden tijd. Alle ambtenarensalarissen worden nu bij de BIP toegevoegd en het zelfde is het geval met de BTW die de overheid toucheert.

Dat de economie hier niet beter van wordt, weet zelfs malle Pietje, maar naar hem wordt niet geluisterd. Zijn argumentatie doet het niet in de jubelende EU en Haagse berichten, waar de EU als een zegening voor de mensheid wordt beschouwt en men graag wil dat u er net zo over denkt.

Het pluspunt is natuurlijk wel dat het nooit meer slecht kan gaan, want dan wijzigen wij, d.w.z. uw dictatoren gewoon de berekeningswijze, leiden daar de BIP vanaf en dat bepaalt o.a. weer hoeveel dobbernegers een buskaartje Sicilië – ter Apel ontvangen.

Lezers, het leven kan zo eenvoudig zijn, geniet er nog maar even van zolang uw  dictators overheid het u nog toestaat !

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s