De totale degeneratie van Europa!

degeneration

Zeggen dat de niet-westerse bevolking niet geciviliseerd en minder intelligent is, wordt gelijk bestempeld als racisme!

Het is echter niet zo dat deze niet-westerse groepen minder verstandelijke vermogens hebben om zich zich geestelijk te ontwikkelen, of te civiliseren; deze hebben ze namelijk wel! Alleen ze vertikken het, omdat je daarvoor van jongsaf aan moet studeren en dus werken! En DAT is dus het probleem, omdat werken inspanning is en zij het liefste zonder er wat voor te doen de gebraden duiven in de mond willen laten vliegen. Aangezien dit niet mogelijk is, proberen de meesten het met geweld en criminaliteit te realiseren. Dit is de reden dat deze groepen een enorme intelligentie- en civilisatie-achterstand hebben. Het maakt hen hierdoor echter niet minder gevaarlijk!

De westerse bestuurders zijn in feite net zo dom, omdat zij miljoenen van deze ongeciviliseerde en werkschuwe groepen binnenhalen en hen voor hun luiheid en criminaliteit ‘belonen’ door hen alles op een presenteerblaadje aan te bieden. Met noemt dit in het westen ‘Tolerantie’. Het minste dat ze hiervoor verwachten is dankbaarheid en alles wat ze krijgen zijn nóg meer eisen , die als deze niet worden ingewilligd, met geweld worden bedwongen! Deze gasten weten dat de anti-racisten in het westen achter hen staan en maken volop gebruik van de grote zieligheidsfactor om hun eisen door te drukken en daarmee hun zin (en hun geld) te krijgen!

Het westen is niet in staat om zich te verweren tegen deze chantagementaliteit en geeft hen hun zin door hun eigen volk hiervoor op te offeren! Die zijn degenen die hiervoor uiteindelijk moeten opdraaien.

De niet-westerse ongeciviliseerde cultuur en de barbaarse gewoontes overheersen nu heel Europa. Europa zal daarmee honderdduizenden jaren terugvallen in de tijd en uiteindelijk degenereren tot het prehistorische tijdperk…

Voorbeeld: Eurocommissaris Franco Frattini wil een Europees asielbeleid dat niet alleen doeltreffender, maar ook menslievender is. Want de 27 EU-lidstaten doen het nu nog op bijna 27 verschillende manieren.

Barbaren kunnen de tijd terugdraaien alleen als WIJ het toestaan...

Realpredictor.

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s