Hoe gevaarlijk is de Bilderbeggroep?

Dit is iets wat velen zich afvragen. Ook hoe de elite Bilderberggroep is ontstaan en wat hiervan de achterliggende gedachte is. (Onder andere de geheimzinnige reden van een complete volksuitwisseling in Europa?)

Vandaag de dag is de Bilderberg Conferentie nog steeds dezelfde vage en geheime organisatie als die het was in 1954 toen ze werd opgericht.
In al de jaren dat de Bilderberg Conferentie bestaat is de enige informatie over wat die club nu precies wel of niet doet, afkomstig van gelekte informatie.

Nog steeds weten we bijna niets van wat er besproken wordt en nog steeds worden de ideeën van de machtigste mensen ter wereld meegenomen naar hun eigen omgeving om vervolgens in onze maatschappij geïmplementeerd te worden. Afgelopen jaar hebben ook de Nederlandse politici Rutte en Pechtold de jaarlijkse bijeenkomst in Amerika bezocht.

WAAROM GEBEURT DIT STEEDS OP EEN GEHEIME LOCATIE EN WAAROM WORDT HET BESPROKENE STEEDS STRIKT GEHEIM GEHOUDEN?

De jaarlijkse Bilderberg Conferentie wordt de komende week (donderdag 11 juni tot zondag 14 juni 2015) gehouden in het idyllisch-gelegen Interalpen Hotel Tyrol in Telfs-Buchen, Oostenrijk. Ook Rutte is hier weer bij aanwezig!

Laten we kijken hoe betrouwbaar de oprichter van de Bilderberggroep is en laten we ons dan afvragen wat de werkelijke reden van de oprichting van deze groep is!

Ik laat de conclusie geheel aan u over:

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s