Denken Nederlandse moslims na ?

islamofobie

Voor velen onder u zal deze vraag snel beantwoord zijn, het wordt een 3 letterig woord en daar moet je het dan maar mee doen en op de koop nemen dat je een …… bent, zoals iedereen die ten aanzien van de in ons land woonachtige moslims geen politiek correcte en daarmee links getinte gedachten heeft. Waarom stellen wij deze vraag ?

Het antwoord is eenvoudig. Afgelopen week waarschuwde het 100% gesubsidieerde , dus door uw belastingcenten onderhouden Meldpunt Islamofobie en Discriminatie dat er een stijgende tendens van moslimofobie in ons land is. Moslims zijn steeds vaker het doelwit van racistische en discriminerende uitlatingen en neemt het aantal “geweldsincidenten ” toe, men heeft het zelfs over een verdubbeling. Dit allemaal volgens de voorzitter van het Meldpunt.

Nu is een verdubbeling zeer relatief. zou er 1 geweldsdelict geweest zijn, dan is 2 een verdubbeling, maar stelt natuurlijk relatief niets voor. Daarbij komt dat in de moslim gedachtenwereld een geweldsdelict o.a. is, het leggen van een varkenskop voor b.v. de Kuba moskee in IJmuiden. Wij, maar misschien vergissen wij ons zouden hierbij dan eerder denken aan een geweldsdelict ten aanzien van het varken dat zonder kop verder moet. Het is een kwestie van interpretatie. Maar ook de muren met verf bekladden of stenen gooien door de ruiten behoren in de moslimwereld tot dit soort delicten. Sinds de oprichting van de moskee in 1993 zijn er welgeteld 40 “aanvallen “geweest, waarvan vier in 2014 !

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s