Waarom Ik strontziek ben van die eeuwige zieligheids-smoesjes!

Originally posted on Eunmask

Misdefinitie” schreef eens dit artikel en hoewel ik het niet zo zou verwoorden, sta ik hier volkomen achter!

“Nederland staat op de wereldkaart als piepklein stukje grond dat bijna onder water staat en het inmiddels verstopte afvoerputje van Europa vormt door de immigratiestront die het te verduren krijgt. Blijkbaar zitten ze in de half vergane bovenkamertjes van de linkse onbenullen continu te knikkeren, want iedere boerenlul met een beetje gezond verstand zou moeten inzien dat we op dat hele kleine stukje grond, niet alle “zieligaards” ter wereld kunnen huisvesten. Laat staan allemaal te eten geven en omgaan met alle problemen die overbevolking nu eenmaal met zich meebrengt. Desondanks is er een hele zieligheidsindustrie ontstaan die als enige doel heeft zoveel mogelijk van die parasieten binnen te laten zodat zij het allochtone stemvee kunnen vormen voor de linkse partijen. De socialistische ideologie is namelijk zo idioot dat men enkel iets kan bereiken met verkiezingsfraude door massa-immigratie. De zieligheidsindustrie laat continu zijn ware aard zien door schijt te hebben aan de consequenties van hun asielmisdaden tegen ons volk en vaderland.”

Ik las vandaag onderstaand verhaal en heb mijn moordneigingen echt moeten onderdrukken. Hier wordt namelijk op een walgelijke manier duidelijk waarom al die immigranten en ‘zielige’ asielzoekers hier naar toe komen. Onze suïcidale ‘bestuurders’ hebben een zieligheidsfactor ontwikkeld voor dit soort mega-criminelen!

oma toni

Oma Toni

Rechtzaak Irakees Vinwar H. voor de moord op oma 96-jarige Toni Heeremans-de Jong .
Volgens de aanklacht heeft hij Toni Heeremans-de Jong (96) op 19 maart geslagen en gestompt en haar vervolgens met een mes gestoken in hoofd, buik en armen. Heeremans overleed enkele weken later, op 11 april; uit het sectierapport blijkt dat er direct verband is tussen de steekwonden en haar latere dood. Daarom wordt hem primair moord ten laste gelegd.

Hun treffen was toeval, zei de verdachte. De oude mevrouw, die al 78 jaar in de Govert Flinckstraat woonde, maakte een ommetje en botste met haar rollator tegen de man aan, die gelijk begon te duwen. Ze maakte een opmerking, die werd beantwoord met een explosie van geweld. Volgens de aanklacht heeft hij oma Toni op 19 maart geslagen en gestompt en haar vervolgens met een mes gestoken in hoofd, buik en armen. Heeremans overleed enkele weken later, op 11 april; uit het sectierapport blijkt dat er direct verband is tussen de steekwonden en haar latere dood. Daarom wordt hem primair moord ten laste gelegd.

De zitting vanmorgen was pro forma, H. blijft vastzitten tot de zaak inhoudelijk wordt behandeld, en dat zal nog enige tijd duren. En hier beginnen nu de walgelijke zieligheidsmoesjes:

“Er lopen tal van onderzoeken, bijvoorbeeld naar de geestelijke gesteldheid van deze Irakees, die op zijn negende naar Nederland kwam. Zijn vader, een Koerdische politieman, was het regime van Saddam Hoessein ontvlucht. Over zijn motief had H. eerder verklaard dat hij op zoek was naar ‘een zwak iemand om wraak te nemen op zijn vader’, die hem zou hebben mishandeld.

Advocaat Bob Meijer van Vinwar H. zal bestrijden dat er direct verband is tussen de steekwonden en haar latere dood. Hij vestigt zijn hoop onder meer op de nog te verschijnen rapportages. ‘Kijk naar hem, het is nog een jongen.’ Vinwar H. (roepnaam Vino) heeft zijn school niet afgemaakt, omdat hij psychische problemen zou hebben. Meijer: ‘Maar ik heb niet het idee dat hij psychiatrisch ziek is.’ “

Reken er maar op dat deze dader weer binnenkort vrij rondloopt!

Ik weet niet hoe U erover denkt, maar dit soort ‘criminele knuffelrechtspraak’ vind ik om te kotsen!!!

Realpredictor

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s