Ik ben Nederland

ikben

Zoals u wel vaker van ons gewend bent plaatsen wij toegezonden artikelen van lezers, of zetten een reactie als artikel op onze site. Reden: het is interessant om de mening van derden eens voor het voetlicht te brengen en zeker bij reacties treffen wij regelmatig berichten aan, die het verdienen om speciaal onder uw aandacht te worden gebracht. Zo ook de reactie van Ger, die de draad “Je suis Charlie “nog eens oppakte en aanpaste aan Nederland.

Ik ben Nederland. De oudste en meest vooruitstrevende republiek die uit dommigheid van de bevolking is verkwanseld aan een usurpator wiens bastaard-achter-achter-kleinzoon zich nu koning noemt.

Ik ben Nederland. Een land dat zich zonder morren laat aanpraten dat het geen cultuur heeft.

Ik ben Nederland. Een wingewest van de Turkije, Marokko, de IS.

Ik ben Nederland. Een land dat niet gekozen bewindsvoerders lachend ten grabbel gooien aan de EU.

Ik ben Nederland… een land waar joden worden weggepest, homofielen in elkaar geslagen en vrouwen worden onderdrukt.

Ik ben Nederland, een land waar de werkende autochtone bevolking elke dag wordt uitgebuit en vernederd.

Ik ben Nederland. Een avondland. Een derde wereldland in wording.

Hadden wij het beter kunnen verwoorden ? NEE ! Zin voor zin legt Ger de vinger op de inmiddels stinkende wonde, waarna u commentaar geeft en meent aan uw plichten te hebben voldaan. Kijk even om ons heen:

In Duitsland bestaat er kijk- en luistergeld.

De inhoudende instantie is de WDR, dus in feite de publieke omroep. E.e.a. is bij de wet vastgelegd en om administratieve rompslomp te voorkomen , gaat de WDR er gewoon vanuit, dat ieder huis wel een luister of kijk mogelijkheid heeft, ook al is dat een computer. Daarom ontvingen alle geregistreerde bewoners van huur- of koopwoningen de oproep om de ruim 200 euro ieder jaar van hun rekening af te laten schrijven ! Dat lokte protest uit, en schreven veel Duisters dat wij wel “wilden” betalen, maar pas na de ontvangst van een factuur en zij geen toestemming verleenden tot de gevraagde automatische afschrijving.

De WDR door de knieën.

Maar nu de overtreffende trap, een aantal Duitsers heeft gezegd, wij willen wel betalen , maar uitsluitend contant ! De wet staat dit toe, dus waarheen met ons geld ? U voelt het al aankomen, de WDR is hier niet op ingericht en  de mensen die aangeboden hebben zijn niet in overtreding, waardoor het betalingssysteem van de WDR nu wankelt.

Kijk, dat is solidariteit en hiermee ben je als burger nog steeds in staat een door een dictatoriale overheid opgedrongen zaken op z’n minst te traineren.

Ziet u dit in ons land al gebeuren ? Wij kunnen met grote stelligheid zeggen , NEE

Ander voorbeeld, de Britse prins Harry neemt i.pv. een auto om naar een 130 kilometer verderop gelegen afspraak te komen een helikopter. Kosten €10.000. De Britse Bond van belastingbetalers gelijk volop via de Britse media in de hoogste boom. Effect ? De burgers laten merken dat zij het oneens zijn met dit soort fratsen. Is er iemand die zich opwindt over de kosten van onze pseudo koningshuis ? Zeer weinigen !

En de uitsmijter : De Franse premier Valls gebruikte een regeringsvliegtuig om naar de finale Juventus – Barcelona in Berlijn te vliegen …. met zijn 2 zonen ! Volop protest in de Franse pers met als gevolg, dat hij nu €2.500  terugbetaalt, voor het feit dat zijn 2 zonen waren meegevlogen .

Onze ministers gebruiken het regeringsvliegtuig om b.v. naar de wintersport te vertrekken. Protest, nee hoor, algemeen belang !

En lees nu nog maar eens weer het verhaal van Ger en denk na over de daarin gestelde boodschap !

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s